More

  RECENTE POSTS

  IS DAT EEN ENORM GAME OF THRONES WANDKLEED OF BEN JE GEWOON BLIJ ME TE ZIEN?!

  De Ieren. Als die niet dronken in een hoek van een kroeg staan de vinden dat de ene versie van Jezus beter is dan de andere versie van Jezus doen ze wel ingewikkelde balspelen in de regen die ze zelf bedacht hebben omdat de kans fakkin’ miniem is dat ze ooit ergens kampioen in worden. De kampioenschappen snoeiharde en totale onafhankelijk verliezen ze ook keer op keer namelijk. Zonde wel. Maar goed.

  Nou hebben de Ieren tegewoordig een nieuwe hobby; naaien. En naaien kunnen ze, nou en offie beukers. De Ieren kunnen zelfs zo goed naaien dat ze gewoon voor de fuck you omdat het kan een Game of Thrones wandkleed in elkaar hebben genaaid.

  EN DAT HEERST DUS BEST WEL ALS EEN MALLE DE PLANK AF!

  Nou is het niet het eerste wandkleed waarop een stel gasten met zwaarden en van alles op elkaar in staan te beuken, maar dit is Game of Thrones en dat is sowiesootjes beter dan alles. Het doet het prima als kort verheropfrissings gebeuren nu het nieuwe seizoen is gestart. Hopelijk heeft Ziggo voor afleverding twee de zaakjes wel op orde trouwens anders is het weer janken op Twitter. Wij zijn er helemaal klaar voor.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  21/07/2017 - 17:23 17:23

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN