More

  RECENTE POSTS

  50 miljoen is een kwestie van optellen

  De hoofdstroommedia berichten vandaag over de eis van de oppositie om extra geld aan het ministerie van V&J toe te kennen. Want volgens de oppositie is er een zwaar tekort aan geld bij dat ministerie.

  Om te beginnen rijst bij ons dan natuurlijk de vraag of ze daar ook een bonnetje van hebben, maar eigenlijk wordt die vraag al beantwoord door de schatting van het geld dat nodig is. Dat moet 150 miljoen worden. Of 200, “als je een beetje goed optelt” (aldus Alexander Pechtold).

  Dat is dus een verschil van 33%. En ook van 50 miljoen euro. Vijftig. Miljoen. Euro. 50.000.000. De laatste keer dat dat op de bankrekening van ondergetekende stond was nooit en de volgende keer dat het wel gebeurt zit hij voortaan op een eiland met een gunstig belastingklimaat. Maar de oppositie doet gewoon alsof het een verschilletje is wat een kwestie van een beetje optellen is. En dat terwijl het ministerie van Veiligheid en Justitie aan de lopende band faalt, de Minister vaker Sorry moet zeggen dan een vreemdgaande man die wil voorkomen dat zijn 14-jarige huwelijk op de klippen loopt en hij daarom zijn onder water staande huis moet verkopen en bonnetjes en tapes makkelijker kwijt raken dan haarelastiekjes tot de macht plectrum als het toevallig politiek gevoelig ligt.

  Dat ministerie wil de oppositie dus belonen met een zak extra geld, of 133% daarvan. Die deal willen we hier ook. “Oh, jullie publiceren leugens en nemen het land in de maling? Hier: miljoenen! Have fun!”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN