More

  RECENTE POSTS

  5 uitspraken waarvan Thierry Baudet vindt dat ze legaal moeten zijn

  Naar aanleiding van de veroordeling en typische D66-rechter straf (geen) van criminele volksvertegenwoordiger Geert “de stille” Wilders heeft Thierry Baudet’s Forum voor Democratie weer eens een petitie gelanceerd. Hij wil namelijk, vooruitlopend op de onvermijdelijke conclusie dat hij nog geen vezel pluche op een zetel mag gaan delen met Jan Roos en die andere GeenPeilJan, artikelen op groepsbelediging en aanzetten tot haat en discriminatie schrappen.

  Behulpzaam als wij bij de Retencools zijn, proberen wij het één en ander te duiden. In dit kader willen we graag even duiden wat er volgens Thierry precies buiten banden gelegd moet worden. In tegenstelling tot het opheffen van verboden op ‘moord’, waar we simpelweg zouden kunnen volstaan met een gruwelijke beschrijving van potentiële feiten om inzichtelijk te maken wat dat zou betekenen, kan dit in dit geval niet. Want een beschrijving van uitspraken laat iets te veel aan uw verbeelding over. Wij gaan er namelijk van uit dat u niet het type persoon bent dat op regelmatige basis uitspraken bedenkt die op dit moment door de wet verboden zijn. Om het belang duidelijk te maken, moeten we dus wel enkele voorbeelden noemen, waarvan wij vinden dat het enigszins terecht is dat er wat voorbehoud is op het gebruik ervan. Daarom, bij deze, 5 uitspraken waarvan Thierry Baudet vindt dat ze legaal moeten worden.

  1 Gooische Gabbers

  Mensen die in het Gooi zijn geboren hebben allemaal teveel geld. U moet ze daarom nooit aannemen en mocht u ze wel in dienst hebben, dient u ze zo snel mogelijk te ontslaan. Dit is in het belang der natie, om te voorkomen dat de Gooise R voortaan onze cultuur domineert.

  2 Zeeuwse zeikstralen

  Zeeuwen zijn religieuze fanatici en derhalve niet te vertrouwen. Nooit. Alles wat een Zeeuw zegt is per definitie gelogen. U mag ze niet vertrouwen en dient ze eigenlijk actief te wantrouwen. Als er een kind in uw regio overlijdt, is de kans groot dat er een Zeeuw bij betrokken was. Zeeuwen zijn ook verantwoordelijk voor Bløf en Ed en Anita, alsof u nog niet genoeg reden had om ze te haten. Uiteraard roepen we niet op om geweld tegen Zeeuwen toe te passen, dat keuren we af, maar pas op dat u ze geen invloed op uw leven laat hebben.

  3 Limburgse Lapzwansen

  Limburg is de wortel van alle corruptie en er mag geen cent meer naar de corrupte Limburgers gaan. Derhalve roepen wij op om een muur om Limburg heen te zetten en alle in Nederland werkzame Limburgers actief te screenen. Limburgers zonder goedgekeurde werkvergunning worden direct terug naar Limburg gestuurd, ook indien ze daar niet wonen.

  4 Rode Ratten

  Mensen met rood haar hebben geen ziel. Dat weten we allemaal. Maar omdat het tegenwoordig heel makkelijk is om een andere haarkleur aan te meten stellen we voor dat mensen die van nature roodharig zijn zich kenbaar maken door het dragen van een Gingermark.

  5 Arische Aarsharen

  De uitdrukking ‘iemand op z’n blauwe ogen vertrouwen’ is een teken van de impliciete arrogantie van Ariërs dat zij het betere ras zijn. Uiteraard is dit niet het geval, maar van Ariërs moet helaas opgemerkt worden dat ze zich verlagen tot onmenselijke tactieken om hun vermeende superieuriteit gestalte te geven. Het is daarom in het belang van een ieder dat de mensheid beschermd wordt tegen de walgelijke denkbeelden die voortkomen uit een gebrek aan genetische diversiteit. Om deze reden moet de mensheid ook geweldloos beschermd worden tegen mensen met blauwe ogen en blond haar.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  11/12/2016 - 18:33 18:33

  O guttegut, weer een gevalletje klok & klepel alom…

  Print deze jip&janneke-uitleg van de Vrijheid van Meningsuiting uit in drievoud op schuurpapier.

  Laat Thierry Baudet 1 exemplaar opvreten zonder ketchup. Steek 1 exemplaar opgerold in zijn reet, met de schurende kant naar buiten. Plak het laatste exemplaar op de bierkoelkast van de RC-redactie. Lees, elke keer als je een pilsje pakt, 1 regel hardop voor, net zo lang totdat je de hele tekst uit je hoofd kent.

  /Zeeland boppe!

  MadDieu, drukt zijn snor
  11/12/2016 - 19:30 19:30

  Heb je de propaganda en spinsels van de PvdA deze week gemist?

  Job Cohen die vind dat links als blok moet optreden. Het resultaat zal zijn dat de overgebleven linkse kiezers geen alternatief hebben.
  http://www.nu.nl/politiek/4363750/job-cohen-pleit-fusie-linkse-partijen-in-tweede-kamer.html
  De kiezer kiest altijd voor zichzelf, het hemd is immers nader dan de rok. Ook al kies hij tussen gebeten worden door de hond of door de kat. Neem hem die vrijheid af en hij kiest niet meer, de weg naar het stemhokje geldt als verspilde moeite.

  Minister Dijsselbloem doet ook een duit in het zakje. In heel Europa maakt men zich druk over de ontluikende nationalistische bewegingen (Pegida enz.). Dat is normaal tijdens economisch zware tijden. Maar hier in Nederland is ‘nationalistisch’ sinds 1945 een zwaar beladen term. Dus spreekt Dijsselbloem namens de natie tegen de default zondebokken van links en herdefinieert ‘nationalistisch’ tot ‘populistisch’.
  http://www.nu.nl/economie/4363403/financiele-sector-belangrijkste-factor-in-opkomst-populisme-europa.html

  Op naar de nul zetels. Kom op je kunt het.

  PS Thierry Baudet is een populistische lul gladjakker. Die nog sneller van richting wijzigt dan het tij in de stormvloedkering.

  Monade
  Antwoord aan  Ome Mc
  12/12/2016 - 12:25 12:25

  Verlaag jezelf niet tot Baudet’s niveau, Eaume MC.

  Proost!

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  12/12/2016 - 18:23 18:23

  Ben het niet altijd met bromsnor Maarten eens maar in dit geval krijgt hij 14 plusjes, onder meer over Baudet:
  https://blendle.com/i/maarten/burgers-mee-laten-praten-een-ramp/bnl-maarten-20160525-23975

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN