More

  RECENTE POSTS

  RCLNM – Mord Fustang – Lick The Rainbow

  Mord Fustang in de late nacht vandaag. Natuurlijk gingen hier de wenkbrauwen wat omhoog bij de wat lamme autograp maar al snel volgden daar ook onze handjes. Want wat een lekkere plaat is dit dan toch weer, mensen!

  Mord Fustang komt uit Estland en zijn tracks houden het midden tussen pompende elektrohouse en de betere techno. Reet staat inmiddels alweer een uur met deze track op repeat en zijn strikje om zijn voorhoofd door de bunker te bouncen. Greef vraagt voor de derde keer wanneer nou de scheurende gitaren beginnen (niet vandaag, Greef, niet vandaag) Flepz heeft zojuist bekend MDMA in de koffie gedaan te hebben, dus u begrijpt dat wij hier nog wel even doorgaan. Wie die paarse kabouters en al die schaars geklede dames heeft uitgenodigd wist zelfs Frisco niet meer terug te halen en ik zie thans geuren. Overal. Geuren. Geuuuu-rennnnnn. Vandaag is Zwart, de kleur van mijn haaaaaaaaaaaarrrt!Lick the Rainbow!

  Geestverruiming: wij zijn er niet vies van. Of we nou belachelijke hoeveelheden bier wegtikken of Colombiaans Marcheerpoeder in de lokale waterzuivering mikken: wij doen het gewoon. Druk op dat duimpje op Reetbook. 140 pillen, poeders en Pacman kan op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN