More

  RECENTE POSTS

  3 onzinverhalen over vluchtelingen ontkracht

  Het staat op het Internet, dus is het waar! Tenminste, zo lijkt het af en toe wel eens. Als ik zeg dat Sharon Dijksma een intens lekker wijf is, dat morgen naakt door de redactiebunker mag huppelen, dan is dat toch ook niet waar? (Alstublieft, laat het niet waar zijn! Het staat immers nu op het Internet)

  Zo staat het Internet ook ramvol met indianenverhalen over vluchtelingen. Het va;lt niet te ontkennen dat er een probleem is, maar laten we de dingen niet gekker maken dan ze al zijn. Daarom speciaal ter informatie en omdat het kan: 3 onzinverhalen over vluchtelingen ontkracht.

  1: vluchtelingen met IS-vlag die politie aanvallen
  isvlag
  Bovenstaande foto gaat al een tijdje viraal over het Internet. Het verhaal is dat vluchtelingen met een IS vlag de politie aanvallen. Het beeld dateert echter al van mei 2012 en werd genomen tijdens een betoging van moslims als reactie op een anti-islambetoging in Bonn. In die tijd was de vlag in kwestie nog geen bekend symbool van IS, dat destijds ook nog ISIS of ISIL werd genoemd.

  2: IS strijder is nu vluchteling in Europa
  Laith-Al-Saleh1
  Bovenstaande foto is hot op Facebook (90.000 keer gedeeld). Deze IS strijder zou nu vluchteling in Europa zijn. Dat hij asiel heeft aangevraagd in Europa klopt overigens als een bus, maar hij heeft nooit voor IS gevochten. Wel voor FSA (Free Syrian Army) en is daarmee als Public Enemy No. 1 van IS dus eigenlijk één van de Good Guys.

  3: Vluchtelingen zijn lafaards die hun dierbaren achterlaten
  lafaards
  Op deze foto zie je militairen die zouden vechten in IS gebied en mannelijke vluchtelingen die hun vrouwen en kinderen zouden hebben achtergelaten in datzelfde IS gebied. De bewuste foto van de mannelijker vluchtelingen is echter een screenshot van een documentaire waarin deze vluchtelingen op het station van Munchen worden herenigd met hun familie, inderdaad; vrouwen en kinderen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Nijneman
  16/09/2015 - 14:51 14:51

  Al die vluchtelingen virals en pagina’s die de grote blonde leider steunen/vereren zijn voor mij een reden wat minder op de Facebooks rond te wandelen
  (al zag ik deze pots dan wel weer op Feestboek)

  Blasfemist
  Blasfemist
  16/09/2015 - 14:52 14:52

  We gaan nu toch geen redelijkheid prediken he? Daar is in deze maatschappij geen ruimte voor!
  Je bent een smerige moslimlikker of je bent een gore racist!

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Reet
  17/09/2015 - 09:13 09:13

  Had op FB verwezen naar deze pots omdat mensen overtuigd waren dat 2 van die foto’s en hun onderschrift waar zijn. Vervente PVV’ers zag ik op hun profiel. Natuurlijk is deze pots dan linksche propaganda, deugt er geen moer van en is wat zij gelezen hebben of gehoord hebben de enige waarheid. Daar mag je niet aan tornen, dus als “bewijs” kwamen ze met de beelden van de bestorming bij de Hongaarse grens (“dit is dan zeker ook nep he!”).
  Redelijkheid en feiten winnen het nooit van haatzaaierij.

  Hangmat
  Lid
  16/09/2015 - 15:14 15:14

  Het onzin verhaal (als je de beeldvorming in de media mag geloven) dat die groep asielzoekers voornamelijk uit Syriërs bestaat en dan ook nog voornamelijk uit zielige vrouwen en kinderen, mag ook wel eens ontkracht worden. Mijn god wat een scheve emoporno in de media..

  90 % van die migranten is alleenstaande man tussen de 20 en 50 jaar. Van die 90% man die Syriër claimt te zijn is waarschijnlijk maar 1/3 echt Syrier. De rest komt uit Irak, Afganistan, Sudan, Somalië, Eritrea of dieper uit Afrika (de z.g dobbernegers die vooral westelijk binnenkomen). Paspoortje overboord voor dat je binnenkomt en gáán voor die Jackpot (lees: een leven lang uitkering voor jou en je familie)!

  En wij maar betalen! Boehoehoe! * snift *

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Hangmat
  16/09/2015 - 16:39 16:39

  Mannen moeten zich ook gewoon niet aanstellen, veiligheid is voor mietjes! Een echte vent wordt neergeknald.

  En dan komen ze hier ook nog onze banen uitkeringen stelen voor de familie die ze opeens wel weer hebben! Bom erop!

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  16/09/2015 - 17:32 17:32

  Haha! Het verbaast me nog steeds Hoe naïef sommige Nederlanders zijn. Die gasten willen behalve veiligheid, welvaart. In de praktijk komt het er op neer dat die gasten niks brengen maar alleen maar komen halen. Maar goed geef ze eens ongelijk. Dat betekent echter niet dat ik sta te juichen. .

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  Antwoord aan  Hangmat
  17/09/2015 - 12:51 12:51

  Net zoals vele mannen naar Amerika trokken om daar een nieuw leven te beginnen. Dat is al zo oud als de mens. En dat kan je mensen niet kwalijk nemen.

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Dehnus Nörder
  17/09/2015 - 13:49 13:49

  met dat verschil dat er hier helemaal geen banen voor die gasten zijn/ en als die er wel zouden zijn, ze op lichtjaren afstand van de arbeidsmarkt staan. In de praktijk komt het er op neer dat 80 % van die gasten voor de rest van hun leven een verzorgingsarrangementje zal boeken..

  dat is toch wel een verschilletje met de emigranten die destijds naar Amerika vertrokken

  wout
  wout
  16/09/2015 - 16:13 16:13

  Is dat Will Ferrell in die eerste foto?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN