More

  RECENTE POSTS

  22.400 kilo vlees verspillen (en 400 varkens vermoorden): werkstrafje.

  De rechtspraak. Het blijft natuurlijk een moeilijk vak om alle en ieders belangen af te wegen en vaak is het natuurlijk wel makkelijk om Whargharbl te roepen als het toepassen van het rechtssysteem je even niet uitkomt. Maar in dit geval moeten we wel even slikken.

  Watskeburt? Nou, een boer uit Ruurlo heeft 400 varkens dood laten gaan. Hij was ze “vergeten” eten te geven. Hoe? Geen flauw benul. De boer zelf houdt het op een blackout. Behoorlijk lange blackout dus, want we weten relatief zeker dat als je één voedermoment overslaat er niet de volgende dag 400 stukken pre-bacon liggen: die beesten overleven het wel een paar dagen. Als de iets minder gelijke varkens vervolgens doodgaan, beginnen ze daaraan te eten. Aan een varken zit trouwens meer vleesch dan alleen bacon (zo’n 56 kilo op een varken van 92 kilo). Reet gebruikt deze zaak dan ook meteen om te verklaren waarom de datum voor de volgende OMGWTFBBQ nog niet bekend is. We zijn wat sceptisch.

  Godwin McBacon

  Sceptisch zijn we ook over de bewering van de boer dat het een “blackout” was, want volgens ons zijn 400 stukken pre-bacon die jammeren van de honger nou ook niet bepaald een oorstrelende symfonie. En als je 400 (!) wezens in een kleine ruimte stopt en ze er langzaam laat verhongeren, is het dus terecht dat een rechter daar wat van kan vinden.
  Dat de rechter vindt dat een werkstraf van 180 uur een afdoende straf is, is één ding. Hoewel, Hanneke Groenteman zou zeggen dat als het over Joden ging, dat een heel andere discussie werd. Maar goed, als hij z’n door de rechter opgelegde arbeid heeft gedaan, is hij in principe weer vrij.

  Vermoord over 3 jaar rustig nog een zootje varkens

  Dat je geen varkens meer mag houden omdat je er 400 over de kling heb gejaagd lijkt ons enigszins terecht. Dat het na drie jaar dan toch wel weer mag is een beetje een vreemde redenering… En dat de werkgever van deze baconverspiller vindt dat de man ‘een vakman’ is, dat lijkt ons toch echt een zeer onterechte constatering. Tenzij het vak eruit bestaat om zo efficiënt mogelijk varkens uit te hongeren, dan is het gewoon een underachiever.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Henk
  Henk
  Gast
  17/02/2017 - 18:37 18:37

  Vermoordt

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN