More

  RECENTE POSTS

  14 redenen waarom Mike Pence veel enger is dan Donald Trump

  Met alle heisa rond Stormy Daniels (hier naaktmateriaal (uiteraard NSFW)) die wel/niet/wel/niet/toch wel binnenbeens geknuffeld heeft met Donald Trump zouden we bijna vergeten dat er een nog veel grotere freak rondloopt in het Witte Huis.

  En dan hebben we het niet over Kellyanne “zaadvragende houding” Conway, maar over de enige persoon die Trump niet in een opwelling kan ontslaan: Vieze President Mike Pence.

  De gast die z’n vrouw “Mother” noemt, nooit uit eten wil met een andere vrouw dan haar, en die er nogal conservatieve ideeën op nahoudt over alles wat niet heterosensueel en getrouwd is.

  Die Mike Pence dus, die wordt door John Oliver eens goed door de mangel gehaald. En deze post heeft een geheim ingrediënt! Er zit een opdrachtje in, die je aan het einde van de hilarische video ziet. En daarvoor moet je dan hierheen. Nee! Nadat je de video bekeken hebt!

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/03/2018 - 15:27 15:27

  John Oliver is een held!
  Dat gezegd hebbend zie ik toch liever Pence in het Witte Huis dan Trump. De man zou absoluut niets van z’n reli-agenda gerealiseerd krijgen. De senaat zou meer dwarsliggen dan nu bij Trump. Bovendien is het risico op een kernoorloog bij Pence kleiner (hoewel je natuurlijk nooit zeker weet wat Jezus in z’n oor fluistert).
  Verder moet je je afvragen wat de man werkelijk vindt. Amerikaanse politici zijn allemaal zo “in de lord” omdat het meer stemmen oplevert dan kost. Iemand die zo goed kan liegen, om de brei heendraaien en anderen de schuld geven moet op een bepaalde manier sluw zijn. Geloof je dan werkelijk in verzonnen vriendjes, hel en verdoemenis en een 6000 jaar oude aarde? In hoeverre is dat niet een grote act?
  Pence zal als president alles doen om zo lang mogelijk te blijven zitten.
  Trump zit er puur om er zoveel mogelijk mee te verdienen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN