More

  RECENTE POSTS

  14 kansloze klachten die mensen op internet zetten

  Klacht.nl is een prachtig initiatief om mensen die een daadwerkelijke klacht hebben in verbinding te stellen met de grote en kleine bedrijven die met klanten het liefst hun (sorry, OGL) reet afvegen. Maar het internet is het internet en dus is iets zo populair als klacht.nl ook een bron van domheid, WTFs en tranen van het lachen – als het tenminste niet je werk is om met deze mensen te dealen. Daar komt-ie dan: onze selectie van 14 klachten, die overigens allemaal op dezelfde dag ingediend zijn.

  1. Nee! Er zit een knop op je TV!

  Mijn Klacht:
  Waarom moet er wel 6 x op 1 avond de zelfde reclame over aankomende films of series herhaald worden. Na 1 x weten we wel dat er zaterdag 5 december nanny macfee uitgezonden wordt. En niet alleen deze reclame maar ook andere films of series. Deze reclames komen ook nog eens na de gewone reclame over artikelen. De reclame duurt zo lang dat we bijna niet meer weten waar we naar aan het kijken zijn. Op deze manier willen we eigenlijk geen tv meer kijken.

  Gewenste Oplossing:
  Veel minder reclame uitzenden. Betaal veel liever kijkgeld dan dat ik naar reclame moet kijken.

  2. I must’ve called a thousand times

  Mijn Klacht:
  Ik heb mijn kaarten bestelinformatie adele terwijl deze pas de 4e van december gereleasd worden al gevraag heb nu al 254 euro overgemaakt omdat mijn vrouw heel graag wilt en al lang wacht.
  Ik heb die vraag gesteld van wanneer krijg ik ze dan Ja in het nieuwe jaar en geen specifieke datum of antwoord zou je wel moeten weten als je al een bestelling heb geplaatst helemaal als hun het opkopen van verschillende ticket bedrijven ik hoop dat ik echt de kaarten krijg en dat er meer duidelijkheid komt.
  Gr ruben van Iperen

  Gewenste Oplossing:
  Als ik meer duidelijkheid heb en dat ik zekerheden de kaarten krijg of mijn aanschaf van de kaarten terug krijg

  3. Snertjumbo

  Mijn Klacht:
  uw erwtensoep geeft aan met magere rookworst helaas niet gevonden smaak redelijk maar niet de soep die je verwacht begrijp dat er smaak verschillen zijn maar koop nooit meer jumbo maaltijd soepen helaas gaat dit te ver om dat op de verpakking te vermelden denk dat ik naar een collega concurrent ga ben teleurgesteld wel even een vermelding jullie vlees is goed maar ga dit toch maar bij de concurrent halen wie weet is het ook goed vr groet m de groot

  Gewenste Oplossing:
  als er een reactie komt die voor beide partijen goed is

  4. Nee! Er zit een knop op je TV (herhaling)

  Mijn Klacht:
  Ik zit byna elke avond na herhalingen tekijkken maandag
  De vijftien vetste video’s van vandaag dinsdag woensdag
  En dan komt het programma wie is de smaak ook dat wordt weer herhaald

  Gewenste Oplossing:
  Ik ben tevreden als er beter na de programma’s wordt gekeken en dat er geen herhalingen op de tv te zien zíjn

  5. Smullers geeft geen harige zak

  Mijn Klacht:
  Ik heb een puntzakje patet met mayo van Smullers Zaandam station gekocht , en toen ging ik het trein pakken richting CS.
  Toen heb ik een haartje in het patat gezien, ik ging uitstappen bij Sloterdijk station en daar heb ik het aangegeven bij Smullers Sloterdijk, en medewerker die heet Koen kon er niks voor mij doen.
  Ik vind het echt vis om zo iet te geburen bij Een groote bedrijf als Smullers, en ik vindt het ook vervelend dat de medewerkers niet proffesioneel zulke klachten kunnen oplossen!

  Gewenste Oplossing:
  Ik wil mijn geld terug 3,05€

  6. Teleurgestelde hipster is teleurgesteld

  Mijn Klacht:
  Lieve Apple,

  Voor het eerst ervaar ik enorme teleurstelling over jou.

  Al jaren ben ik fan. Ik gebruik jouw iMacs, Mac Book pro’s en iPhones (inderdaad meervoud). Het gebruik van de producten vind ik nog steeds fantastisch!

  Nu mijn teleurstelling.

  Het bestellen en leveren van jouw producten online, is een probleem. Op data die wij hebben afgesproken kom je niet opdagen en op dagen die we niet hebben afgesproken kom je wel opdagen.

  Hierdoor loop ik nu al weken mijn nieuwe iPhone 6S plus mis en kreeg ik mijn nieuwe iMac ook al een week te laat. Op de dagen dat je zou komen heb ik vrij genomen en zat ik voor niks te wachten.
  Deze uren ben ik nu kwijt. Zoals je weet ben ik zelfstandig ondernemer en zijn mijn vrij uren schaars.

  2 weken geleden heb ik je gebeld en beloofde je te zorgen dat ik mijn iPhone op 11 december zou krijgen. Ik was eventjes blij. Je zei dat je mij op de hoogte zou brengen. Maar dat is niet gebeurd.
  Vandaag echter mail je mij met de mededeling dat je ging “restitueren” terwijl ik dat helemaal niet wil en dit ook nooit met jou heb afgesproken lieve Apple.

  Toen ik je vandaag belde was je zelfs onbeschoft. Ik vroeg je mij te helpen met een oplossing, maar jij wilde het hebben over jullie interne communicatie. Ik wilde gewoon graag mijn nieuwe iPhone.

  Toen ik jou aansprak op jouw gedrag en vroeg of er iemand was die me echt wilde helpen met MIJN probleem, hing je op…. Nooit eerder ben je zo met me omgegaan…

  Lieve Apple, wat nu?

  Groeten,

  Thijs Taanman
  Bestelnummer: W577724

  Gewenste Oplossing:
  -Excuses voor onbeschoft gedrag aan de telefoon
  -Snelle levering van wat ik heb besteld

  7. Haal mij onmiddellijk van badoo af. Ik heb dikke problemen daardoor. mijn 06 is 0641917873

  Mijn Klacht:
  Kan me niet aanmelden of afmelden terwijl ik er op sta. Nu onmiddellijk eraf halen of ik onderneem stappen

  Gewenste Oplossing:
  Als ik eraf ben

  8. Oude ontbijtkoek

  Mijn Klacht:
  bij het invullen van mijn geboortedatum 15-03-1933 krijg ik
  een rood omcirkeld vak dat mijn geboortedatum niet klopt

  Gewenste Oplossing:
  alsmijn geboorte wordt geaccepteerd

  9. Schopmanager

  Mijn Klacht:
  Vandaag met mijn giftcards naar de Ici Paris. Bleken er twee niet te werken. Ik zou ze hebben laten verlopen volgens de schopmanager. Ik moest maar op de computer de klantenservice mailen en dan kunnen zij daar de kaartjes wel weer activeren. Ze liep weg en liet ons een teleurgesteld achter. Onze geurtjes waren al ingepakt en klaar om mee naar huis te gaan. Er was ook nog een andere medewerker van de ICI Paris die daar niet werkte maar langskwam. Leek een rayon manager. Een lief meisje die daar net werkte, schat ik in vroeg aan haar of zij wist hoe dit proces loopt. “Nee dat weet ik niet” zei ze. “Dit is niet mijn handeling, maar die van het hoofdkantoor.” “Ik kan niet bepalen hoe zij dit doen.” Uiteindelijk 2 van de drie geurtjes meegenomen omdat er giftcards waren die nog wel werkte.
  Jammer want ik kan me altijd zo blij voelen met een nieuw geurtje. Snap niet dat een kaartje waar je geld op laat zetten kan verlopen. De kaartjes die we het laatste hebben gekregen lijken altijd geldig. Op de “oudere” gift cards staat dat de ze 1 jaar na afgite geldig zijn.Lijkt mij erg onredelijk, omdat het niet om een aanbieding of actie gaat maar gewoon geld op een card.

  Gewenste Oplossing:
  Als mijn giftcards zonder al te veel moeite door iemand van Ici Paris wordt geactiveerd. En dat mensen in de winkel dit evt. voor je kunnen doen en dat de mensen in de winkel iets meer hun best doen voor de klanten. Klantvriendelijkheid maar ook klantgerichtheid is erg belangrijk.
  Aandacht voor Klantgerichtheid leidt gegarandeerd tot toename van de Klanttevredenheid. Ondanks alle goede bedoelingen die Klantvriendelijke mensen hebben, wordt het cruciale aspect van Klantgerichtheid vaak vergeten. Dat betekent écht weten wat er bij een Klant speelt, wat hem beweegt en hier als organisatie op inspelen. De verwachtingen over en weer duidelijk hebben, is een voorwaarde voor succes. Doordat er minder miscommunicatie is, hoeven zaken niet in twee keer te worden opgelost en kunnen verwachtingen van de Klant worden overtroffen.

  10. Niet te snappen

  Mijn Klacht:
  NIET TE BOEKEN!!!!!

  Gewenste Oplossing:
  IK HOOP HEEL SNEL

  11. Het verkeerde loket

  Mijn Klacht:
  Ik zal ongetwijfeld bij het verkeerde loket zijn maar ik kijk regelmatig de internetsites RTL nieuws en RTL Z en jullie blijven vragen of ik cookies accepteer. Ik kan nergens NEEN zeggen , dus zeg ik het maar op dit klachtenformulier in de hoop dat jullie deze klacht door willen sturen naar diegenen die herover gaan

  Gewenste Oplossing:
  Als ik ongestoord naar de websites van jullie kan kijken. Ik heof geen reclames en ook geen cookies.

  12. REEEEEEEEEEEHEEEEEEET!

  Mijn Klacht:
  ik ben vol op me reet geslagen door een medewerker

  Gewenste Oplossing:
  als ik een speelgoed treintje krijg

  13. NEE! ER ZIT EEN KNOP OP JE TV! (Herhaling)

  Mijn Klacht:
  Vanavond de laatste aflevering van rizzoli & isles. Twee afleveringen achter elkaar waarbij de eerste een vervolg komt. Je zou verwachten dat het vervolg er meteen achter aan komt maar dit is niet het geval. Net5 is erg onbetrouwbaar. Heb series gevolgd die er ineens mee stopten. Dokter hart is hier een voorbeeld van. Geen idee waarom… Maar voor de kijker zeer frustrerend. Net5 start volgende week weer een nieuwe serie maar vraag me af hoeveel kijkers dit durven te gaan volgen. Het blijft letterlijk en figuurlijk spannend maar op dit moment ontzettend frustrerend. Ik vraag me af of de klachten serieus worden genomen. Op het internet zijn vele te vinden. Ik hoop op verandering maar het was vooral fijn geweest wanneer ik dit mailtje niet had hoeven typen en het vervolg van de aflevering kunnen kijken i.p.v. Een nieuwe oude aflevering.

  Gewenste Oplossing:
  Wanneer ik het vervolg had kunnen zien van rizzoli en isles maar ook doc hart. Dat net 5 betrouwbaar mag worden voor de kijker want mijn vertrouwen om iets te gaan volgen is weg…

  14. Dus jij ziet het verschil tussen je kind en je wijf (in de preview functie) niet…

  Mijn Klacht:
  Ik heb een Kids Vrij abonnement besteld voor mijn zoontje van 5 jaar met een persoonlijk ov chipkaart. Daarbij is per ongeluk de foto van mijn vrouw i.p.v. mijn zoon geupload. Als de foto niet zou voldoen zou je na 2 ca. dagen bericht krijgen en kon je een nieuwe foto insturen.

  Niets over de foto gehoord maar wel per post een OV chipkaart ontvangen met de foto van mijn vrouw erop, met de geboortedatum van mijn zoon en de vermelding dhr. met daarachter de naam van mijn zoon.

  Dat dat niet klopt is overduidelijk, maar blijkbaar is het gewoon mogelijk een ov chipkaart te bestellen met een foto van een volwassen vrouw terwijl de persoonsgegevens die van een kind zijn.

  Er vindt dus blijkbaar geen controle van de foto plaats op juiste persoon. Gebeld met de ns, die verwees naar ov chipkaart telnr.
  Gebeld, en het bleek dat een vervangende kaart 11 euro kost.

  Dat is dus een dubbele tegenvaller. Het zou fijn zijn als de de ingestuurde pasfoto’s voor de ov chipkaart gecontroleerd zouden worden, niet alleen op kwaliteit van de foto maar ook op juistheid van de persoon.

  Gewenste Oplossing:
  Als ik kostenloos een vervangende ov chipkaart met de juiste foto van mijn zoon ontvang voor 16 december want dan hebben we hem nodig.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  03/12/2015 - 12:32 12:32

  Klacht 11 verdient serieuze aandacht. Ongeveer elke website loopt met cookies te leuren (zelfs de RC’s!) en ik wil ze niet. En op vrijwel geen enkele site (ook de RC’s!) kun je nee dankje klikken. De keuze is altijd ja klikken of niets doen (en dan zijn er van die websites die tot je op ja klikt, hun inhoud verbergen), terwijl veel sites (ja, ook weer de RC’s!) toch cookies plaatsen, ook als je niet op ja klikt.

  Bij gevolg moet ik dus alle cookievragen (en bijkomende banners, blurders, overlays, etc) via adblock blokkeren, omdat ik weiger toestemming te geven en daarnaast anticookiesoftware installeren, omdat ik weiger om geweigerde cookies te accepteren.

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Bismarck
  04/12/2015 - 14:10 14:10

  Klager wil ook geen reclame bij het commerciële RTL, dat is wel kansloos.

  Eierbal
  Eierbal
  Gast
  03/12/2015 - 15:18 15:18

  Mijn Klacht:
  Mijn lievlingsblog zit de hele dag te niksen en klacht.nl te lezen en te copy-pasten en dat is dan grapig.
  Oplossing:
  dat ze weer gewoon doen en leuk en interessant enzo. Met dat die popkwis weer terug moet met die hitlijsten.

  ikwasinharen.nl
  Lid
  05/12/2015 - 23:43 23:43

  Volgens mijn vriendin heb ik helemaal niets te klagen.
  – Oplossing: Een werkster.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN