More

  RECENTE POSTS

  12307 CENTIMETER STARWARS

  STAR WARS FANS ZIJN GESTOORD. ALLEMAAL. ER MOET IETS COMPLEET MIS MET JE ZIJN OM JE ZIEL EN ZALIGHEID TE VERKOPEN AAN EEN FLINTERDUN RUIMTE SPROOKJE.

  JE HEBT VAN DIE BEUKERS DIE VIER JAAR LANG LOSGAAN OP EEN ZELF IN ELKAAR GEKLEURDE HEERS ANIME FLIKKA. OF DIE VERMOGENS BESTEDEN AAN KOSTUUMS OM SAMEN MET ANDERE DISTRUBUTIECENTRUMEIGENAREN LEKKER VERKLEED OP CONVENTIES TE LOPEN. MOETEN ZE ALLEMAAL ZELF WETEN OVERIGENS, HET HOUDT ZE VAN DE STRAAT ZULLE WE MAAR ZEGGE. EN LEKKER MET Z’N ALLEN SNOTTEREN IN EEN STAR WARS DOCU. OOK MOOI. ELKE WEG, HET ZIJN DUS IDIOTEN. IDIOTEN DIE DUS TIJD EN MOEITE STEKEN IN HET IN ELKAAR PRAKKEN VAN BIJNA VEERTIEN METER AAN STARWARS PICA. EEN PICA VOOR EEN FILM. DAT HEERST BEST WEL VINDEN WIJ. EN ALS JE EEN TREKKIE BENT DAN KAN JE DIE LANG STROOK ALTIJD NOG UITPRINTEN OM JE REET MEE AF TE VEGEN. IEDEREEN WINT.

  096-swanh

  MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN