Dames en heren, een stukje PVV-verkiezingsprogramma in de praktijk. Geert wil graag dat we geen immigranten uit moslimlanden hebben, dat we criminele moslims het land uitzetten. Geert gelooft erin dat een ieder die (oorspronkelijk) uit een moslimland stamt DUS ook moslim is, generatie op generatie.

Geert vindt dat we criminelen uit moslimlanden zo snel mogelijk moeten uitzetten, van welke generatie ze ook afstammen. En, mocht u het vergeten zijn, Geert is voor de tweede keer al betrokken bij een strafrechtelijk proces tegen zijn persoon. Oh, ja, en Geert is 2e generatie immigrant: kwart Indonesisch. Indonesie is een moslimland. Als het om een andere 2e-generatie moslimallochtoon ging, had Geert zichzelf allang veroordeeld op twitter en geeist dat hij het land uitgezet werd. Dus vandaar hierbij de oproep: weg met Geert. Laat hem lekker in Indonesie haat gaan zaaien, dat soort retoriek past niet in de democratie der Nederlanden en hoort hier niet thuis. Sorry, Geert. Het volk heeft gesproken. Het waren twintig fantastische jaren die we nooit meer terugkrijgen. Wij zijn even een traantje aan het wegpinken.

geert
Dit noemt Geert een verkiezingsprogramma

Meer politiek op Retecool? Dat kan! Zo kunt u hier een interview met doorsnee PVV-aanhangers bekijken. Ook vinden we dingen van oplossingen waarmee alles goed gaat komen. En mocht u ons voor het Internationaal Strafhof willen slepen, verwijzen wij even naar onze afdeling Juridisch.

Verder kunt u ons natuurlijk voor linkse wegkijkers uitmaken op Twitter. Plaatjes van kaas, klompen en (prinschen)vlaggen insturen doet u op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked heeft.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTBananen Zijn De Shit
VOLGENDE HEERSPOSTRC Late Night Music: DJ Shadow feat. Run The Jewels – Nobody Speak
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

Reaguur dan!

136 reaguursels op "Zet Geert Wilders het land uit"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Alpha Kenny Wun

Windmolens zijn ook een linkse hobby??
Nu verdien ik mijn geld in de olie & gas industrie, maar ik ben Greet tussen alle andere idioterie hierboven nu toch echt kwijt.

En 7.2 Miljard bezuinigen door het de-islamiseren van ons Dietsland mag hij ook wel even onderbouwen, mevrouw de voorzitter.

Edwin Emanuel Posse

ik snap niet hoe je dat kan zeggen als rotterdammer, moslims zorgen in rotterdam al decenias lang voor depressie en stress!

Bismarck

Wel grappig, die PM bij puntje twee. Daar is meer geld mee gemoeid dan alle andere punten samen. Zo kan ik mijn balans ook op 0 krijgen.

Monade

En wat dacht je van punt 7? Geen geld meer naar innovatie, en dus automatisch geen geld meer naar toegepast wetenschappelijk onderzoek. Historie heeft uitgewezen dat het bedrijfsleven alleen bij zeer hoge uitzondering zelfstandig innovatie van enige betekenis voortbrengt. Dat betekent dat Nieuw Dietsland het in de nabije toekomst moet gaan hebben van wietteelt, porno, en belastingontwijkingconstructies voor (buitenlandse!) multinationals.

/ Die minachting voor kunst en cultuur wordt breed gedeeld, van Groen Links tot de PVVD, dus dat is niet uitzonderlijk

Ds. Ploppo

Ik heb de cijfers even opgeteld en het klopt echt! Geen speld tussen te krijgen.
Zeer solide, die financiële paragraaf. Hulde!
Qua lengte valt het stuk net binnen de attentiespanne van een PVV-stemmer, maar de moeilijke worden kunnen toch wel een probleem worden. “Denaturaliseren” gaat niemand begrijpen. Mogen ze dan de natuur niet meer in of zo? Had daar liever “Paspoort verscheuren” van gemaakt. Maar ja, daar wordt het programma weer een woord langer van. Voor je het weet moet je op de achterkant schrijven of een kleiner fontje gebruiken. Dat laatste gaat al helemaal niet, want Henk en Ingrid zijn grote letters gewend….en plaatjes… die mis ik eigenlijk ook een beetje. Dan wordt het wel langer, maar gepresenteerd in de vorm van een kartonnen Dick Bruna boekje moet het toch te doen zijn. “Nijntjes Endlösung” zou ik het programma dan noemen.

Berry Helmhout

Wilders heeft gelyk. Myn stem heeft hy.

Ds. Ploppo

…en je kunt hem helpen!!! Stel voor z’n programma nog korter te maken door iedere IJ door een Y te vervangen.

Jean de Zwaan

Wat zou ik graag willen dat het maart 2017 is….

Hendrika Bakker

wilders heeft gelijk weg wezen

Doggy Biscuit

Ik ben tegen gert wilders wand hij wil delambriseren en ik vint mijn lambrisering juist heel mooi. en dan gaad hij ook nog gewone neederlnaders geld geven. dat vint ik ook stom, ik ben geen gewone neederlnader. want die krijgen modaal geld van hun salaris.

Robert van Haren

Nee dat Retecool moet op zouten met ze dom gelul

Theo de Bruijn

wij staan voor 100% achter Geert en de PVV.B|.

Frans Seegers

IK vind dat Wilders met een hoop dingen gelijk heeft, en Nederlanders hebben geen 2 paspoorten, zo simpel is dat, ik heb ook gewoon 1 paspoort , ho wacht even , ik ben niet geboren in nederland dus ik heb recht van spreken. ik zeg grenzen dicht . en retecool jij zegt het volk heeft gesproken? daar heb je mij toch niet mee gerekend hoop ik .

Rudie Velderman

Geert voor president

Rudie Velderman

Geert heeft gelijk en ik stem op hem

Rudie Velderman

Retecool moet opzouten

Wil Tia van der Bruggen
Retecool

Die is al af hè?

Aadje Vd Ende

Retecool of Retegek????
Dat Geert gaat winnen staat buiten kijf…jullie kunnen je beter afvragen waarom Nederland zo massaal op de PVV gaat stemmen…..
Jullie post op mijn tijdline zorgt er juist voor dat ik nu zowiezo op de PVV ga stemmen….
Geert for President…..blijf vooral zo doorgaan Retecool….!!!!

Xloph

comment image

Retecool

Geert voor Minister President, toch Aadje Vd Ende. Of heb je niet helemaal door hoe dat werkt in Nederland?

Aadje Vd Ende

Nogmaals…vraag je nu maar af waarom hij gigantisch gaat winnen….fijn weekend…ik ga een biertje nemen….

Retecool

Ah lekker, Schültenbrau!

Aadje Vd Ende

Das Schaff ich nicht….Gewoon een Hollandse Heineken…!!!! Prrrroost

Toxteth O'Grady

Wissen Sie wer auch Bücher verboten hatte?

Blasfemist

Ik vint dat gert geleik heb wand hij zechd wad de mense denke. ofzo. Doe ik het zo goed?

Stefan Beuling

Ik en de meeste mensen die ik ken gaan op geert stemmen!!! We zijn het zat uit de Eu en de grenzen pot dicht elke criminele nep vluchteling eruit !! Aanpassen of oprotten .

Retecool

Het land zegmaar stevig zuiveren bedoel je?

Retecool

Misschien zou jij je eens moeten aanpassen Stefan Beuling. Richting iets wat een beetje lijkt op foutloos Nederlands bijvoorbeeld. Want als je zo enorm van Nederland houdt, waarom respecteer je de taal dan niet?

Stefan Beuling

Wat ik bedoel is dat de overheid niet te vertrouwen is en dat ons door de jaren heen ons vanalles door de strot is gedrukt en dat de bevolking waar dan ook het zat is om belogen en bestolen te worden door overheid en door buitenlanders die het allemaal niks kan schelen het word tijd dat er iets drastisch veranderd en dat zie je nu gebeuren in Duitsland met de afd in Amerika met Trump etc etc ik hoop en ik bid dat al deze landverraders die hun eigen bevolking in gevaar hebben gebracht om zelf alleen maar rijker te worden alles verliezen en voor de rest van hun leven vast worden gezet hun hebben ontzettend veel bloed aan hun handen …ik ga pvv stemmen

Retecool

Lees dit eens Stefan Beuling (neem er gerust de tijd voor, we hebben geduld): https://sdproducties.wordpress.com/2015/12/23/wat-beloofde-en-hoe-stemde-de-pvv/

Retecool

Nou, met het niet hard optreden tegen alcoholisten in het verkeer heb je misschien mazzel.

Stefan Beuling

Wat beloofde Rutte en wat heeft hij samen met de Eu ons land aangedaan

Retecool

Stefan Beuling Daar hebben we het nu niet over. We hebben het over Greet. En Greet en zijn PVV roepen veel en doen het andere. Kijk maar.

Aadje Vd Ende

Jullie krijgen weinig bijval hier …

Maurice Visser

99,8% is moslim uit moslim landen sukkel.

Retecool

Geert Wilders heeft zelf ook roots in een moslimland. Gelijke monniken, gelijke kappen zeggen we dan.

Alpha Kenny Wun

Oh fuck moet ik tog effe aan me weif vragen of ze ook niet stiekum moslim heeft!!!En ik zach net ook n ander pasport in het laatje leggen?! De trut!!!!
Ik zal er wel aangeefe bij Geert…die doet er dan wat aan!!!

Je Deure

Retecool noemt zich dat !! Not enough bullets !!

Retecool

Je wil mensen tegen de muur gaan zetten?

Monade

Nee nee! Als eerste hebben we een veel langere muur nodig. Daarmee houden we Henk en de rest van de bouwsector ook nog aan het werk. Win-win!
/ Parelduiking without moving

Ko Van Velzen

Retecool woehahaha niet alle eikels groeien aan een boom

Stevan van Steen

Volledig met Geert Wilders.PVV eens

Danny Lamers

En ik stem op de PVV!
De alles opeisende en dwingcultuur van die moslims hoort niet thuis in een democratisch land.
Voor ons eigen volk hebben die landverraders van links geen geld meer over, maar wel voor asielparasieten en woestijnrovers.
Baas in eigen land, eigen volk eerst, onze grenzen potdicht en ploffen met Europa!!
En nogmaals: IK STEM PVV!!!
De rest zijn landverraders…

Dies Janki

Joghies van 12 en 14 die al aan t straatroven zijn geslagen en totaal geen respect hebben voor de samenleving en overal waar ze komen de sfeer vergallen, zullen nooit een positieve bijdrage leveren aan nederland. Dus opzouten, geert heeft gelijk met zn minder minder.

Jan Wykhuys

voor 100% mee eens eruit met die rotzooi

Robert van Haren

Retecool is wel een tatoeage van mijn overleden vrouw wat doe je eigenlijk tussen al die PVV ers ik zei toch al op zouten zo als velen

Willy de Veer

Dat Retecool zo’n antwoord geeft getuigt van een zielig individu

Peter Leenderts

Wacht de verkiezingen wel af, want ONZE Geert……..word premier….Zeker als het aan ONS [ het volk] ligt

Ron Braam
Piet Meulen

Ach, die met die stropdassen (bv. voor de tv lullen zo demoniserend over de PVV / Geert Wilders.) Maar als je samen met ze op de wc in de kroeg staat te pissen, zeggen ze precies het tegenovergestelde. Huichelaars.

Xloph

comment image

Gerda Kosters

Zeker weten eruit met uitschot jong of oud .Ze hebben geen enkel respect in dit land ..En is onze mensen niet gegund ..Bulshitt altijd van kwaad tot erger ..FUCK..

Harm Awater

Pleur zelf lekker op …t overheerst dat volk!!

Alpha Kenny Wun

Ik mist nog een punt 12..de gulde moet trug! en het kwartje van cock!!!11!

Marco Spierings

Opflikkeren met dit linkse allochtonen geknuffel……het land gaat in rap tempo naar de nondeju! En niet in de laatste plaats door al die kansloze die zich hier komen misdragen! Opvang in de eigen regio……

René Luijsterburg

Ze hadden tien jaar geleden al naar Geert Wilders moeten luisteren, dan had het er nu een heel stuk beter uitgezien en was het vele malen veiliger geweest!

Ko Boer

I

Lianne Bos

Als jullie “een simpele ziel van de PVV jugend” (jullie woordkeuze), op andere gedachten willen brengen, moeten jullie zelf niet als de Gestapo te keer gaan als iemand een spellingsfout maakt. Gelukkig knijpen jullie bij iemand die het met jullie standpunt eens wél een oogje dicht.

Alex Ringeling

‘Gestapo’.. Die waren ook zo links inderdaad.

Retecool

Als “ze passen zich niet aan” een probleem is maar je eigen interpretatie van de Nederlandse taal vooral lijkt op het op de grond pleuren van een pak ongekookte lettervermicelli, ja, dan kunnen mensen daar zomaar eens de spot mee drijven.

Retecool

Het valt ons gewoon op dat met name het stemvee van Greet wat literair uitgedaagd lijkt. Het wil niet zeggen dat de linksdragenden geen fouten maken, natuurlijk.

Alex Ringeling

Nee nee, jij linkse kapitalist met een voorliefde voor zelfverdiend geld. Jij bent de Gestapo, want Lianne Bos heeft een kutleven en die vindt dat en hoezee Olé Olé voor Greet.

Kevin Heller

PVVers: Ondemocratisch want houden niet van andere meningen. Gevaarlijk, want bedreigen politieke tegenstanders met vuurpelotons en andere nare zaken en noemen iedereen die het niet met hen eens is Landverrader. Fascistisch, rascistisch tuig dat niet eens weet dat we geen president hebben, maar een premier en koning. Wat moeten jullie eigenlijk in Nederland? Jullie vinden de mensen hier niet leuk, zijn het niet eens met het politieke systeem, houden niet van Nederlandse media, gaan niet mee met de normen en waarden van een vrije samenleving. PVVers rot op naar een ander land als het je hier niet bevalt!

Alex Ringeling

Enorm plus voor het goed weten te schrijven van ‘peloton’

Henk Tinie Donga Jeurissen

deze idioot op de foto vergeet wel dat Wilders geen twee nationaliteiten heeft en hij is geen profiteur zoals de meeste asiel zoekers , want die weten meteen aan wat voor een loket dat ze moeten wezen voor een uitkering , en werken is er niet bij ; en ze moeten de andere mensen die een ander geloof hebben met rust laten dan worden zij ook met rust gelaten

Ben Huisman

dan ga eens kijken in Calais beste Kevin en Lianne of beter ga der eens staan dan spreken wij ons bij eventuele terug komst ( beroepschauffeur) enne nee ik rot niet op en ben PVV,er we zitten nog altijd in NL mijn en jullie vaderland ik dreig niet ik zeg wat ik denk en sja bij sommige schiet dat in het verkeerde keels gat jammer dan.

Lianne Bos

Ik was in mijn reactie juist een PVV stemmer aan het verdedigen die door Retecool werd gekleineerd om een spellingsfout. Ben Huisman

Ben Huisman

thanks top van je sorry meiske

Henk Tinie Donga Jeurissen

ze moeten Retecool van fb af gooien

Ben Huisman

negeren die zooi

Hoofdmeester

Ik kan ook rekenen: alle IQ’s van Geerts schaapjes bij elkaar opgeteld is de helft van de Jostibende.

Voor nationalitische gekkies die schijnbaar zoveel van Nederland houden, verkrachten ze wel dolgraag de taal.

Jennie de Vries

Soros je weet wel die vent dan de documenten die nu allemaal online staan zit achter deze tsunamie van vluchtelingen. Wat het doel is de totale vernietiging van Europa.

Retecool

Je moet je aluhoedje iets minder strak rollen vriend!

Annemarie Vandegouw

wilders wilders

Retecool

Boterkoek boterkoek. En nu?

Antoinette Smit

met het AD veeg ik mijn reet af,ofschoon ik dat eigenlijk nog niet min genoeg vindt,rooie hersenloze landverraders!

Retecool

PvdA lid?

Lupko Klap

loop lekker naar de hel retecool

Harmen Leonardus Schouten

Mafklapper.

Retecool

Ja, dat beschrijft Geert wel ja. Eens!

Frans Vrolijk

de naam alleen al retecool het is reteafgang

Retecool

Ja geert staat er weer slecht op inderdaad! Hoe kun je die onzin nu geloven!

Frans Vrolijk

die staat er beter voor dan die verraders

Xander van Mourik

Ik stem pvv . De rest is nog hopeloser. Echt een linkse kut opmerking .juist hij met zn indo achtergrond weet hoe ernstig moslims zijn. Jullie domme linkse weten blijkbaar niet hoe indonesia langzaam achteruit gaat.door hun religie. Sta zo vaak verbaasd hoe dom jullie reageren.vroeger had je geen indo moslims .nu bergen indo moslims die vluchten voor hun mismaakte religie , als je het zo zou moeten noemen. Duivelse religie zou beter toepasselijk zijn. God heieft dit bedacht om jullie naar de hel te sturen denk ik.

Rob Bevers

Heeej leuk.
Pvv stemmers hebben eindelijk weerstand.
Volgens mij een stelletje elite studenten die ons vn op taalfouten aanvallen.
Leuk.
Zal jullie voor zijn,
Stomme dikke vrachtwagenchauffeur.
Dankjewel.

Andreo Sips

Deze man verdiend een tik met een autokrik

Jan Brands

Trees Wierink-Koning

Doggy Biscuit

Leve de PVV, Greet voor Dicktator. [scandeert] “HEIL AAN DE OVERWINNING ” HEIL AAN DE OVERWINNING “

Dave Hardorff

Eerst zien dan geloven.
Mij stem heeft hij
Maar grotendeels aan gebrek aan beter

Retecool

Gebrek aan beter nadenken?

Dave Hardorff

? Retecool

Retecool

Ja? Bij het PVVee?

Wallie Hakkens

Ga maar iets doen aan de overbevolking in de wereld Retecool.

Henri Groote

Daar heeft Geert groot gelijk in (y) We hebben al genoeg blanke criminelen en dan ook nog eens dat gajes hier. Criminelen zijn geen verrijking en deze al helemaal geen culturele.

Ds. Ploppo

Goh, heeft iemand de achterdeur van de bunker open laten staan? Wat een interesse opeens. Al deze nieuwe reaguurders hebben volgens mij een heel verkeerd idee van de Retecools. Lieve Henk en Ingrid, we bedoelen het niet zo. Als je werkelijk wilt weten hoe we over de dingen denken, kijk dan even op onze zustersite. Wakkerpedia.nl.

Doggy Biscuit

Wel een enorme opsteker voor de advertentie inkomsten, al die aandacht. Leveren die greetaanhangers ook nog iets goeds op.

Dehnus Nörder

ZOOOHEE! Geert heeft zijn Twitter Wehrmacht eventjes gestuurd voor een lekker potje Blitzkrieg. Donders nog aan toe zeg. Verder als nog goed Wilderianen?

Anita de Groot

Denk dat je de plank aardig mis slaat Retecool

Henny van Pinxteren

Wat is dat voor een figuur op de foto ..is dat een Nederlander ???

Jos Schutterop

Keep up the good work #Retecool

Jack Poelstra

ER KOMEN OOK CHRISTEN MEE BEDOELT HIJ ALS ZE NIET OP ZEE WORDEN GEDUMT COX

Yvonne Modge

Spam !!!

Patrick  Van Ee

Heerlijke gesprekstechnieken en gespreksstof hier.stem gewoon wat je wil en laat je niet intimideren Door welke fb site dan ook. Om te verkondigen of je tegen of voor geert bent heeft geen zin.overal zijn mensen die een ander idee hierover hebben.het enige wat slim is om je mening te verkondigen is stemmen en je aansluiten bij de partij waar je voor staat

Retecool

Dat laatste kan alleen bij de PVV niet, want daar kun je geen lid van worden.

Christa Zuidema

Ja Geert heeft gelijk.Eigen volk wordt onderdrukt en vluchtelingen krijgen alles.Weg met dat zooi.En weg EU.

Doggy Biscuit

Ik heb er eens even goed over nagedacht. Maar weg met EU ljkkt me toch heel lastig. Hoe moeten we ons in hemelsnaam verstaanbaar maken. Het blijkt al moeilijk het juiste aanwijzend voornaamwoord te kiezen, immers je schrijft die zooi en niet dat zooi. En dan wil.je ook nog zonder EU. Niemand weet toch meer wat je bedoelt als je woorden als thanasie, forie, klterschool of kleerschren bezigt. Nee, eu lijkt me vooralsnog onmisbaar. Net als spatie, maar dat terzijde.

Alex Zijlstra

Miss eerst het echte verkiezingsprogramma doornemen is dus echt niet elke generatie maar die gelukzoekers en wat betreft mensen die er al zitten moeten gewoon kleur bekenen en een paspoort kiezen geen dubbele paspoorten meer of uitkeringen ontvangen in ander land

Johan Oelen

Weet je wat ..we gaan alle moslim lovers er ook bij uitzetten..zijn we die ook kwijt..kijken hoe ze zich dan voelen

Monade

Ja, gedwongen uitzetting van andersdenkenden, dát is vrijheid!

John V Diemen

wilders weg naar mekka dan is het op ge lost

Lies van Zijl

En jij er achter aan

A Aj Zijt

BETER JOU ER UIT ZETTEN OUTLUL .

A Aj Zijt

Die vent is om tehuilen moet je die bek zien achterlijke gek.

Lies van Zijl

Wilders blijft,alle moslims en vriendjes graag het land uit,Geert is de nederslandse droom

Paul Van Buuren

Trollen trollen. Daarom stempt ik den Reeetenkoel. Eigen trollen eerst!

A Aj Zijt

Paul Van Buuren Ben jij ook een van die trollen.????????????????????

A Aj Zijt

Rc Je reageer op een ander en je vind je eigen reactie zo leuk. Hahahahaahahaha.

Gertie Robroek

Geert heeft gelijk minder minder minder

Xander van Mourik

Maar retecool .jij knuffelt graag criminelen verkrachters pedofielen?elk meisje dat verkracht word ben jij mede verantwoordelijk voor door hier propagandistisch hier je criminelen moslim vrienden te knuffelen. Jij woont vast niet tussen hen?

Maurice Visser

Heeft geert dan niet toevallig gelijk ?????

Ron Jansen

Pernsioen ben ik toch al kwijt,dank je wel mijnheer Rutte,..let’s go PVV

Erik Asma

Wat anders viel me nu pas op.

Geert wil alleen ”islamitische” hoofddoekjes in publieke functies verbieden????

Er zijn dus islamitische en niet islamitische hoofddoekjes?
Is er dan net zoiets als een joodse onderbroek? Of christelijke sokken?
Om maar te zwijgen van de mormoonse buttplug.
De wereld van de PVV is erg verwarrend.

Marinus V D Loo

t zouden ook wel je eigen gedachten kunnen zijn zie om je heen dan zie je hoe verwarrend het allemaal is met deze import of bied je ze je vrouw en dochters ook aan dan kan ik me er iets bij voorstellen maar houd nederland maar voor de nederlanders dat is veel verstandiger

Erik Asma

Wanneer ben je Nederlander dan volgens jou? Als je geen moslim bent? Geen haalbare kaart dit.

Retecool

Nederlander vanaf de derde generatie? Dan moet geert ook wieberen…

Geert Kivits

Pas goed op zei Erdogan tegen slapjanus Rutte, flik me dat kunstje niet, daar ga je spijt van krijgen

Weirdoinventor

Geen geld meer naar innovatie. Prima, dat is een mening, misschien vind je dat niet belangrijk. Maar om uit te rekenen dat dat je geld oplevert is wel heel optimistisch. Het wordt juist gedaan omdat uit elke tien bedrijven die je sponsort er eentje een succes wordt, om vervolgens de complete subsidie voor alle tien en meer in belastingen af te dragen.

Maar Geert aan zijn eigen regels houden zodra ze er eenmaal door zijn ben ik helemaal voor natuurlijk.

Marinus V D Loo

komt er zo,n geitewollensokken vent die zegt dat geert geen emigranten wil hebben dan heeft ie niet goed gelezen hij had het over dat criminele gedeelte van deze import , overigens als je dat tuig aan de grens al zift hoe je er niemand uit te zetten , maar die vent zal wel graag criminelen zien omdat hij ze zo bijvalt

Bert de Jong

Kan iemand deze post even in de comments posten? Ben bij mensen met Solcon wifi. En van de Here Jezus mag je retecool niet ontvangen. Maar behalve op facebook dan weer wel.

Bert de Jong

Wat ik in elk geval nu al vast kan stellen: Lieve help, wat een tsunami van taal- en speljosti’s overspoelt dit postje! Mogen jullie van je pappa en mamma wel zelfstandig een toetsenbord misbruiken? Ik denk dat ik even de taalgestapo ga bellen, want dit loopt de spuigaten uit, en het raakt me recht in m’n hart.

Annemarie Vandegouw

kaat hem gewoon hier ben je bang van hem

Johan Kruiger

Geert Wilders het Land uit laat je nakijken en je zelf het land uittrappen

Anne Veen Van Der

De PVV is eigenlijk een overbodige partij. MAAR omdat vooral de pvda de laatste 30 jaar de de moslims heeft gepamperd en vol met subsidie gestopt krijg je deze weerstand. En grotendeels ook terecht.
Als alle binnenkomers en diegene die hier wonen eerst een echte inburgeringscursus gaan doen en net zoals in Amerika met hand op de bijbel dat hij maar een land dient.
Indien je dit niet wilt vertrekt je maar.
En ook niet eerder als je hier minimaal 10 jaar hebt gewoon. In die periode krijg je minimale financiële ondersteuning.
Bij herhaald crimineel gedraag wordt je in deze periode definitief uitgezet.
Als je minder gaat pamperen en duidelijk gaat maken hoe het hier zo moeten werken dan heb je GEEERT mogelijk nodig.