Ingang Retebunker ontdekt in de duinen!

Whopping woensdag voor Roel Zwaar want hij wint de VEO van dinsdag 10 oktober met bovenstaand onderschrift. Niet gewonnen? Faal! Probeer het nog eens met de onderstaande foto, verzin er een onderschrift bij, blaf die in de reacties en dan is het maar wachten of je geplutst wordt. Het onderschrift met de meeste plusjes maakt je winnaar. Deel die pret met een een duimpje in onze reet of anders door van je af te Twieten.

Oh, trouwens, liefhebbers van de ongecensureerde headerfoto, kunnen deze in haar volle glorie aanschouwen in de VEO post van gisteren.

Verzin een onderschrift 11-10-2017

Reaguur dan!

11 reaguursels op "Verzin Een Onderschrift 11-10-2017"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Flepz0r

“Laat hij in godsnaam dit keer glijmiddel meenemen.”

Trollbuster

Onze pasta die in een vergiet zijt; uw slierten zijn heilig. Uw saus geschiede, uw gehaktbal zal kome en geraspte kaas voor allen. Geef ons heden ons knoflookbrood en vergeef ons onze honger, zoals wij anderen hun gulzigheid vergeven. En leid ons niet naar vegetarianisme, maar verlos ons van falafel, want van u is de sliertigheid, het gehakt en de smakelijkheid, tot in de eeuwigheid. Ramen.

Dehnus

OY! Geen woord over de Piraten die uw hinter gelegen regionen gespaard houden van globale verwarming? Mijn kind, dat worden 20 Vreetgegroetjes!

Leukoplast

Vertrouwen in de toekomst en bidden dat het mee valt.

Wtrdk

Relaxing with the Sybian

Weirdoinventor

Rolex nieuwe sponsor red light district.

Roel Zwaar

“Verdikke, nu denkt iedereen dat ik de ingang naar de Retebunker ben…”

Dehnus

“Oh zijne Noedeligheid, laat de volgende vretecool alstublieft over linkshandig gedraaide gehaktballetjes van de Pastafarische Slager gaan. Ramen…”

Microzot

Nergens zin in? Kies dan ook voor een vlot op maat gemaakte depressie.