De Rotterdamse politie heeft vanmorgen een 42 jarige man opgepakt wegens opruiing, bedreiging, vernieling en haatzaaien in de Turkse gemeenschap.

Sinds de “mislukte” coup in Turkije leven Erdogan fanboys en Gülen fanboys op gespannen voet met elkaar. Scholen die aangemerkt staan als Gülenschool lopen leeg en hebben 24/7 politiebewaking nodig.

En nu heeft de politie dus een man opgepakt die via sociale media, als in real life mensen bedreigd zou hebben wegens blijkbaar onoverbrugbare meningsverschillen. Het is nog niet bekend in welk kamp de man zich bevindt, maar waar er in Turkije vooral mensen uit het Gülenkamp worden opgesloten, kan je er gevoeglijk vanuit gaat dat deze man een “TURKHAI ALTHAIT NÜMMER EEN” Erdoganfan is (olo!).

Het wachten is op een reactie uit Turkije, waarin met grote krokodillentranen gerept zal gaan worden over het onrecht dat een ingezetene uit het land van Mustafa Kemal Atatürk wordt aangedaan. Mark Rutte had daar gisteren in Zomergasten ook iets over te zeggen. En ja, de verkiezingen komen er blijkbaar aan, maar spot on wat mij betreft.

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MadDieuDs. Ploppo Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

Ik dacht dat Rutte toch vooral gezegd had dat hij het alleen maar met studentes deed. Of heb ik te snel doorgespoeld en wat gemist?

Maar OK, Turkije wordt boos; NL reageert met genuanceerde uitspraak dat we echt wel begrijpen dat ze door die verschrikkelijke coup-poging daar van slag zijn, maar dat wij hier in NL eigenlijk graag zelf bepalen wat er wel en niet van de dingen gevonden wordt. Daarna zegt Turkije dat ze daar geen boodschap aan hebben en dat ons niet ingrijpen tegen alles wat een beetje naar Gülen ruikt betekent dat we slappe eikels zijn die Erdogan niet voldoende steunen. Wederom een grote morele overwinning voor de AK partij!!!!

MadDieu
MadDieu

Al die Turkse mensen, die geen Gülen en geen Erdogan moeten, omdat dezen teveel sharia fanboys zijn, die Turken zijn zwaar de sjaak.

Want je bent voor Erdogan of tegen. En tegen heeft sinds de ‘coup’ een naam Gülen.