Oh jawel hoor, het is vandaag de derde dinsdag van september, dus is het tijd voor de jaarlijkse spreekbeurt van onze Koning.

As we speak (of ten minste op het moment dat ik dit bericht zit te kloppen) zit prins pils Koning Willem Alexander de Troonrede op te lezen en orakelt daar over het gegeven dat we ondanks een moeilijke en onzekere tijd (terrorisme, vluchtelingenvraagstuk, etc etc) nu toch echt uit de crisis zijn. Dan mag na een jaar of 8 inmiddels ook wel, want Nederland is daarmee zo ongeveer het laatste land van Europa dat de kredietcrisis achter zich heeft gelaten.

Mocht je alles nog een keer na willen lezen, inclusief de Miljoenennota, Rijksbegroting en het Belastingplan, dan kan dat vanaf 15.15 uur via deze pagina. De troonrede is straks hier ook nog een keer te bekijken en Jan Roos heeft een te krap jasje aan met te lange mouwen en afgetrapte schoenen…

 

Reaguur dan!

11 reaguursels op "TROONREDE: ALLES IS WEER HELEMAAL TOPPIE!!!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Flepz0r

Het schijnt dus dat Jan Roos net trots aan iemand vertelde dat hij die hele troonrede überhaupt niet gelezen had!

Bismarck

Maar wel al handtekeningen aan het regelen is voor een referendum erover?

bla

tot nu toe is elke meevaller nét niet voor mij van toepassing, is er al te checken hoe het persoonlijk uitpakt?

Hubert Roth

dus!

Bismarck

Ligt het trouwens aan mij of hebben we een CDA-regering? Ik zie in de koopkrachtplaatjes overal combi’s met kinderen meer omhoog gaan dan vergelijkbare combi’s zonder kinderen.

Weirdoinventor

Mijn beste benadering gaat er 0,1% op vooruit. En dat is dan de berekening van de regering. Ik trek alvast een fles champagne open. Nou ja, misschien Jip en Janneke kinderchampagne dan. Opgedoken uit de vuilnisbak van de HEMA. Ik bespaar op goed nieuws dit jaar.

Monade

Kan die Jan Roos überhaupt lezen? Of is alles langer dan 1 A4-tje te veul? / Net als voor sommige Wakkerpedia-‘gebruikers’…