DELEN HEERST HARD

Dat is mij even een prettig Scrabble woord in de Late Nacht! Phosphorescent: zeg dat maar eens tien keer snel achter elkaar!

Deze tongbreker is de naam waaronder singer-songwriter Matthew Houck optreed. Mensen die de film Margin Call hebben gezien zullen dit nummer allicht nog wel kennen.

“Mama there’s wolves in the house
mama they won’t let me out
mama they’re mating at night
mama they wont make nice”


De Late Nacht is voor muziek. Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.
DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTOekraïne referendum: LIVE II: De uitslagenkaart
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Is dat een Corvette of… BONK!
Profielfoto van Jake
is al jaren een begrip op de Retenkoels. Hij is de uitdrager bij uitstek van het spreekwoord: 'De pen is machtiger dan het zwaard. Tenminste, als het zwaard heel kort is en de pen heel erg scherp'. (vrij naar Sir Terence David John Pratchett) Zijn afkeer van de gevestigde politiek en geïnstitutionaliseerde roversbendes als BUMA en Brein is legendarisch te noemen. Zijn hobby's zijn wereldoverheersing, katten en iets met moeilijke krijgskunsten: niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
wpDiscuz