DELEN HEERST HARD

Waar de Belgen heel erg verdienstelijk de popmuziek een betere naam geven, timmeren de Fransen (naast in het maken van chansons) zeer aardig aan de weg al het over de zware metalen gaat. Een van die bands is Gojira. Zoals de beter ingevoerde lezer ongetwijfeld weet, is Gojira tevens de Japanse naam voor Godzilla.

De band had zichzelf aanvankelijk ook Godzilla genoemd, maar zeg nou zelf: Gojira bekt veel lekkerder. De band maakt melodieuze, vrij technische metal. Als u net zoals ondergetekende van zware metalen houdt en ook niet vies bent van een beetje melodie en kundige muzikanten, raad ik u zeker aan om deze band eens te gaan beluisteren. Ook live blijven de heren erg goed overeind.

De Late Nacht is voor muziek. Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.
DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTEbru Umar: Grondwet Artikel 1 “helaas”
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Woensdag Gehaktdag – Zin in de Koningin
Profielfoto van Jake
is al jaren een begrip op de Retenkoels. Hij is de uitdrager bij uitstek van het spreekwoord: 'De pen is machtiger dan het zwaard. Tenminste, als het zwaard heel kort is en de pen heel erg scherp'. (vrij naar Sir Terence David John Pratchett) Zijn afkeer van de gevestigde politiek en geïnstitutionaliseerde roversbendes als BUMA en Brein is legendarisch te noemen. Zijn hobby's zijn wereldoverheersing, katten en iets met moeilijke krijgskunsten: niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "RCLNM- Gojira – Stranded"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
DatDanWeerWel

Lekker in de traditie van Lamb of God gebleven. Heerlijk hard en toch het ritme niet uit het oog verloren.

wpDiscuz