DELEN HEERST HARD

Zo bedrieglijk rustig als dit nummer begint, zo hard knallen de mannen van Gallows er verderop in. U hoort het al: vandaag weer een potje gitaren en boze hardcore punkmannen door de speakers van uw personal computer. Want als u kwaad bent, heeft u ook liedjes nodig.

Misery komt van de plaat Grey Britain van de band Gallows. Een lekkere boze track die je doet grijpen naar de emokids op de dansvloer om deze met een grote zwaai de massa te doen verdwijnen. Daarna ren je daar wild vuist-zwaaiend achteraan om vervolgens ene biertje of wat naar achter te klokken. Waarschuwing: doe dit niet in uw huiskamer. Zowel uw eega als het meubilair kunnen hier iets minder goed tegen.

Boze mannen. Gooien met mensen. Flink beuken. Af en toe is het gewoon hard nodig hier op de retenkoels. We zitten op Facebook en daar mag u ons natuurlijk heel erg gaan likken..eh..Liken. Met ons een circlepit starten kan in 140 puntige karakters op Twitter. vinden we erg leuk
DELEN HEERST HARD
❰ ❰ ❰ VORIGE HEERSPOSTRC Online Film: Go Trabi Go
VOLGENDE HEERSPOST ❱ ❱ ❱Schapen drijven is zooo bevredigend..
Profielfoto van Jake
is al jaren een begrip op de Retenkoels. Hij is de uitdrager bij uitstek van het spreekwoord: 'De pen is machtiger dan het zwaard. Tenminste, als het zwaard heel kort is en de pen heel erg scherp'. (vrij naar Sir Terence David John Pratchett) Zijn afkeer van de gevestigde politiek en geïnstitutionaliseerde roversbendes als BUMA en Brein is legendarisch te noemen. Zijn hobby's zijn wereldoverheersing, katten en iets met moeilijke krijgskunsten: niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
wpDiscuz