Vanaf vandaag gaan wij jullie hier op Retecool onder de noemer “RC Picture Perfect” (on)regelmatig voorzien van plaatjes die wij heel erg mooi vinden.

Want mooie plaatjes zijn immers mooi en wie zijn wij dan om ze jullie te onthouden. We trappen de eerste aflevering van de serie RC Picture Perfect af met plaatjes van het onwaarschijnlijk fotogenieke IJsland. De plaatjes komen van een openbare facebookgroep met de zeer toepasselijke naam: “ICELAND THE PHOTOGRAPHER’S PARADISE“. En daar is serieus dus geen woord van gelogen, want elke foto op die pagina is om door een ringetje te halen. Speciaal voor jullie en ons plezier hebben wij een selectie van 14 intens hard heersende foto’s van dit vulkaaneiland gemaakt. Een link naar de facebookpagina van de maker van de foto staat onder de foto.

ijsland01
Per Brunzell
ijsland02
Kristinn Ingi Petursson
ijsland03
Thierry Darnis
ijsland04
Skarphedinn Haraldsson
ijsland05
John Thacker
ijsland06
John Plashal
ijsland07
Michael Fersch
ijsland08
Irene Stephanie
ijsland09
Gunnar Guðjónsson
ijsland10
Ólafur Höskuldur Ólafsson
ijsland11
Eva Segarra Raro
ijsland12
Per Brunzell
ijsland13
C.D. Lee
ijsland14
Andreas Hohmann
Uiteraard is dit niet het enige mooie beeld op Retecool. In de categorie “Beeld” vind je alles van film tot fotografie, zolang het maar heerst (en dat doet het automagisch, want het staat op Retecool). Ons laten weten hoe gaaf je deze serie vindt kan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer