Waarom is het toch dat wij in Nederland zitten opgescheept met audiovisuele totaalbagger als Jantje Smit, Nick & Simon, de 3J’s, Kane, BLØF, Guus Meeuwis en Krezip, terwijl ze in België grossieren in geweldige bands en muzikanten als dEUS, Daan, Goose, The Subs, Triggerfinger, ’t Hof Van Commerce en Soulwax/2 Many DJ’s? Echt, ram 3FM van je radio af (desnoods met een hakbijl) en programmeer StuBru onder elke knop, want zeker 80% van de lokale muziek die daar gedraaid wordt is geweldig tot geniaal. Zo ook Nothing Really Ends wat door dEUS in 2001 werd uitgebracht als bonustrack op de verzamelaar No More Loud Music.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTMaar is het Kunst? Kutkunst!
VOLGENDE HEERSPOSTBoeeee!
Reet
Sinds jaar en dag de Grote Leider van de Ondemocratische Website Retecool.com/nl. (OWR) Door zijn redactieleden wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Pent inmiddels al ruim 14 jaar zijn geliefde weblog vol.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "RC Late Night Music – dEUS – Nothing Really Ends"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
ludtvski

wat reet zegt, lekker nummer

horrorneefje

Lekkor!

alcoolo

Ook bij Alcoolo thuis vrijwel niets anders dan StuBru op de Sonos.

Jake

Dit is zo’n fantastisch nummer.

Snorlax - altijd te laat met reageren...
Snorlax - altijd te laat met reageren...

Het nummer werd toen ook op de daarop volgende studio CD ‘Pocket Revolution’ gezet… Misschien voor de mensen die geen verzamelaers kopen of zo. Weet ik veel.