Ja, Retecool deelt uit. Iedereen krijgt tien euro. Gelukkig gaat het niet af van het budget voor de OMGWTFREDACTIEBBQ (is er eigenlijk nog budget?), maar hebben we de cryptostrijders van E-Gulden bereid gevonden een duit in jullie zakje te doen.

Voor wie met z’n harses in z’n aars heeft gezeten, er is zoiets als cryptocurrencies, bekendste is Bitcoin, en we hebben een lokale variant, de E-Gulden. Daar schreven we al drie keer over en er loopt nog steeds een campagne waarbij je voor ieder uur dat je de E-Gulden wallet open hebt staan op je PC een gulden krijgt. Ten tijde van onze eerste post erover stond die op 6-7 cent, deze week tikt die vermoedelijk de 20 cent aan. Voor wie meedeed met de eerste ronde (en de hele maand meedeed) staat er nu 200 euro op de E-Gulden rekening van de eerste ronde en als het goed is een zwikkie opgeteld hier van de 2e.

Maar, dat tientje, zult u zeggen, waar blijft die? Nou, morgen is het sniklaasavond en dan duwt de Stichting E-Gulden 10 eypo in iedere wallet die online is tussen 21:00 en 22:00.

Dus volg de handleiding, meld je aan voor de 2e etappe oeruschildcampagne, voor zover nog niet gedaan en zet die wallet open. Wie zoet is krijgt lekkers, en wie stout is doekoe.

15

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MonadeFlepz0rWeirdoinventorbla Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
bla
bla

en van welk botnet ben ik onderdeel als die wallet open staat? Xadeeeeeeeeerp! waar is ie als je hem nodig hebt?

Monade

Het zijn er uiteindelijk EFL 52.60 geworden, oftewel 1 EFL = € 0.19 oftewel bijna 42 ouderwetsche centen. Denk je eens in: een zelfbedachte digitale fopmunt is in 7 jaar tijd al bijna de helft waard van een eeuwenoude munt die werd gesteund door het leegzuigen van talloze boeren, burgers, buitenlui en kolonialen.