Ohhhh, vanavond is het zo ver (en voor de downloaders onder ons is het nu al zo ver): de Season Final van seizoen 6 van Game of Thrones.

Aflevering 9 was met afstand de meest epic Game of Thrones aflevering ooit. Echt, Red Wedding (The Rains of Castamere) verbleekt bij Battle of the Bastards. En ik ben blijkbaar niet de enige die er zo over denkt, want deze aflevering krijgt met bijna 100.000 stemmen een 10. Vanavond is het dus tijd voor de seizoensafsluiter en die moet natuurlijk wel een beetje kunnen opboksen tegen de aflevering van vorige week. Blijkbaar lukt dat aardig, want ook deze aflevering, The Winds of Winter, krijgt op imdb een 10.

Maar wat kost dat nou, zo’n gevecht in Game of Thrones. Dat vragen wij ons niet alleen af, dat vragen de accountants van de White Walkers zich blijkbaar ook af, zoals je hieronder kunt zien. En als extraatje daaronder nog een video met de meest brute veldslagen en gevechten van de afgelopen afleveringen. Let op! Mocht je aflevering 9 nog niet hebben gezien, dan zit er een hele dikke spoiler in.

(En vanavond ook al een nieuw seizoen van Ray Donovan…)

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer