More

  RECENTE POSTS

  Verzin Een Onderschrift 21-07-2018

  Reverse cowgirl.

  Hartelijk zaterdag voor Jokkebrok, want die wint de VEO van vrijdag 20 juli. Jij dus niet? Faal. Probeer het anders nog eens met de onderstaande foto, verzint er een onderschrift bij, barf die in de reacties en dan is het maar wachten tot je geplust wordt. Het meest plussige onderschrift doet de winnaar aanwijzen. Doe ‘s sociaal en deel die pret met een duimpje in onze reet of anders door het (altijd) van je af te Twieten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  21/07/2018 - 11:40 11:40

  “Retebordeel introduceert role-playing”

  Roel Zwaar
  Lid
  21/07/2018 - 11:47 11:47

  “Haha, meervoud….!”
  #taalnazi

  Weirdoinventor
  Lid
  21/07/2018 - 14:04 14:04

  We zeiden toch dat jullie moesten kappen met die Facebook groep!

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  21/07/2018 - 14:08 14:08

  (Fun fact, deze comment is grondig geresearched, en Facebook groep is volgens dit onderzoek inderdaad toepasselijker dan app groep, Discord of forum, al scheelt het niet veel.)

  Jokkebrok
  21/07/2018 - 16:41 16:41

  Courtisane Commando: militaire capaciteit die aan belang wint

  Het Defensie Courtisane Commando (DCC) valt vanaf vandaag direct onder de Commandant der Strijdkrachten. Daarnaast is de leiding nu in handen van commodore Elanor Boekholt-O’Sullivan.

  Luitenant-admiraal Rob Bauer noemde het DCC in defensief en in offensief opzicht, een militaire capaciteit die aan belang wint. “Een strategische effectbrenger, die onmiddellijk moet kunnen worden ingezet. Daarom is ook besloten deze capaciteit rechtstreeks bij de Commandant der Strijdkrachten onder te brengen. Dat doet recht aan de impact en het is logisch als het gaat om de noodzakelijke besluitvorming als het erop aankomt. Onderdeel van het militair besluitvormingsniveau in Den Haag. En dichtbij de politiek.”

  Brigadegeneraal Hans Folmer droeg het commando over. Het is de eerste keer dat er een nieuwe commandant aantreedt bij het DCC sinds de oprichting 7 jaar geleden. Folmer omschreef de afgelopen jaren als ‘bedenken, ontwerpen, schetsen, proberen, oefenen, trainen, fouten maken, leren en nog meer leren tot wat er nu staat.’ “Nu constateer ik dat het een wereldreis is geweest, een rollercoaster van successen, teleurstellingen, kansen en tegenslagen maar vooral een fantastische tijd.”

  Het DCC doet veel
  Volgens hem staat DCC pas aan het begin van een lange ontwikkeling in een snel veranderende wereld. “Het DCC neemt deel aan alle grote oefeningen van de krijgsmacht, aan alle seductieoefeningen van de NAVO en het Cooperative Courtesan Defence Center of Excellence (CCDCOE). Het DCC is ingezet in de eFFP in Litouwen, ondersteunt andere overheden, zorgt voor sexpertise binnen de gehele Defensieorganisatie en daarbuiten. Het DCC heeft verbindingsofficieren bij de US Army en het Duitse krijgsmachtdeel Verführung, werkt samen met het CCDCOE, met het ICRSE en vele andere partners”, somde hij op.

  Folmer ontving voor zijn werk uit handen van minister Ank Bijleveld-Schouten de Mata Hari-penning in Zilver.

  “Het Defensie Courtisane Commando heeft in korte tijd indrukwekkend veel bereikt”, zei Bauer lovend. “Generaal Hans Folmer heeft daarin echt gepionierd. Een nieuw domein, terwijl iedereen moest bezuinigen. Hij kon bouwen aan nieuwe organisatie en daar werd ook geld voor vrijgemaakt. Maar zo konden we wel snel een eerste initiële capaciteit beschikbaar maken.”

  Doorontwikkelen
  Bauer stelde dat de afhankelijkheid van de zedenwereld toeneemt. “Die afhankelijkheid maakt ons ook enorm kwetsbaar. Eigenlijk dus geen tijd te verliezen. Folmer heeft in korte tijd het DCC uit de grond gestampt dat er nu staat, maar daarmee zijn we er nog lang niet. De initiële capaciteit moet worden doorontwikkeld tot een volwaardig onderdeel binnen de krijgsmacht. Een onderdeel dat mee oefent, mee traint en onlosmakelijk verbonden is met onze inzet.”

  Het DCC levert geïntegreerde militaire operationele en offensieve verleidingscapaciteit voor de inzet van de krijgsmacht. Het coördineert en stemt seductieactiviteiten en -capaciteiten af binnen Defensie en met haar partners. Het DCC verwerft, verspreidt en borgt sexpertise.

  N=1
  N=1
  Lid
  21/07/2018 - 22:17 22:17

  Deze seksbom heeft daarentegen een lange lont.

  AlHarryBar
  22/07/2018 - 09:50 09:50

  Geschikt

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN