More

  RECENTE POSTS

  Trollenroute Per Skateboard

  Dat klinkt bizar en dat is het dan ook. De Noorse skaters Lars Mikalsen en Jørund Bratset doen het in ieder geval. Met een cameraman er achteraan, zodat wij er van kunnen genieten. De Trollstigen is een bergweg in Noorwegen met elf haarspeldbochten en daardoor zeer populair onder petrolhead-toeristen, want mooi rijden. De eerder genoemde heren laten zien dat deze rit ook ongemotoriseerd zeer de moeite waard is om te rijden. Ze zijn wel een beetje levensmoe, want de weg is niet afgesloten voor hun stunt, zoals meerdere tegenliggers bewijzen. En tricks doen vlak naast een ravijn is op z’n minst ook best spannend te noemen. Maar goed, ook nu weer op full screen rammen om 9 minuten met samengeknepen billetjes de Trollstigen Raw Run te bekijken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  20/08/2015 - 16:01 16:01

  die gasten hebben hun snelheid redelijk onder controle lijkt het. Mooi, die trollstigen, maar ik doe hem liever in me cabrio

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  20/08/2015 - 16:52 16:52

  Deelnemer 2 is op een gegeven moment uit beeld en je ziet hem niet meer terug aan de finish. U kunt doneren op rekening nr 14.14.14.14 voor de nabestaanden.

  Trollbuster
  Lid
  20/08/2015 - 17:45 17:45

  Het meest bizar: een moment vinden waarop je daar ongemotoriseerd kunt rijden. Was afgelopen zomer daar aan het trainen op de fiets (haha, wielrenner) en ik kon er dus niet over omdat twee van die K*t bussen vol met Aziaten zich hadden vastgereden. En de volgende dag ben ik na de derde haarspeldbocht afgestapt omdat ik al 2 keer was geraakt door een bus.

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  20/08/2015 - 23:21 23:21

  Wat ze doen zijn overigens geen tricks hoor. Die slides zijn bittere noodzaak om de snelheid onder controle te houden. Feitelijk beginnen ze ver voor de bocht al met afremmen omdat je anders de bocht gewoon niet haalt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN