More

  RECENTE POSTS

  RCLNM – Dandy Warhols – Godless

  De Dandy Warhols! Kent u ze nog? Zo’n 16 jaar (man wat vliegt de tijd!) Waren ze niet van de radio af te slaan met het nummer Bohemian Like You. Zo kwamen ze vorig jaar eindelijk in de door ons zo geliefde Top 2000 binnen!

  Hoewel dat natuurlijk een heel erg aanstekelijk nummer is, hebben ze ook andere platen gemaakt en zo ook het juweeltje Godless. Gelukkig zit er een clip bij maar deze is weer opgenomen met een aardappel en dus van Oekraïense porno (N!S!F!W!) kwaliteit.

  In de clip herkennen wwe achter de bar de man die ook in de Bohemian clip met zijn septumring door het beeld stuiterde. Volgens mij krijgt hij nog geld van de Dandy Warhols, maar dit terzijde. Wij zijn vooral erg gecharmeerd van de dame die vanaf 1 minuut 37 goed in beeld komt. Bij gebrek aan goed beeld, heb ik maar even een foto van mijn beeldscherm als topisch plaatje gebruikt. Als u beter kan rippen dan heel graag: gooi ik die erin. De hoelahoep man snappen we niet maar als Van Dale weer terug is van zijn geforceerde mars, zal ik hem eens om een stukje kunstduiding vragen. De tekst van dit nummer is ook wat doordachter dan ik aanvankelijk had gedacht. Natuurlijk weer redelijk vaag, zoals het echte shoegazers betaamd, maar in deze zinnen herkennen we ons allemaal wel:

  Hey, I guess you’re lonely, when
  I gave, you only took, So then
  It’s stranger then its ever been.
  I guess it’s what you wanted..

  Wij zijn hier vrij goddeloos dus wij alten ons zachtjes toezingen door Courtney Taylor (hij heet echt zo, dat bedenken we niet zelf)

  Liedjes! Liedjes overal! Hollandse Hitjes! (NSFL) Buitenlandse hitjes! Zielenmuziek! Allemaal op jouw Retenkoels! We zijn er bijna met die DUIZEND! duimpjes omhoog! Stuur uw familie dus naar Reetbook. Meer schoenstaren en emosnijmeisjesmuziek stuurt u in 140 tekens naar ons op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN