More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music Dodenherdenking – Gorki – Mia

  Arm België. Alsof het land nog niet genoeg ellende kende is gisteren slecht 52 jaar jong Luc De Vos plotseling overleden, zanger van de Belgische band Gorki. Volgens de Vlaamse media overleed Luc aan “een acuut falen van een aantal vitale organen”, wat bij onze zuiderburen vermoedelijk een eufemisme is voor “kapotgezopen”. Hier in Spruitjesland was Gorki nauwelijks bekend, maar wie -zoals vrijwel uw gehele redactie- regelmatig naar het zwaar heersende Studio Brussel luistert, weet dat Gorki, en Luc de Vos in het bijzonder, het boegbeeld is van de Vlaamstalige Rock met heel wat klassiekers in hun repertoire. Wat bijvoorbeeld snoeihard blijkt uit dit nieuwsberichtje, dat meldt dat rivaliserende supporters van Club Brugge en Anderlecht gisterenavond uit eerbetoon gezamelijk uit volle borst Mia zongen, de grootste hit van Gorki en de RCLNM van vanavond: hard en vals en wellicht daarom ook wel bloedstollend.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  01/12/2014 - 23:03 23:03

  Nouja, zwaar heersend, het zal wel weer aan mij liggen maar er komt nochtans ook regelmatig een enorme stapel stront uit de speakers als ik naar Studio Brussel luister. Dat noem ik alles behalve heersen, maar dat dan terzijde. Van Gorki heb ik Vooruitgang in de kast staan. Ook dat terzijde. Dus deze volledige reactie kan wel terzijde, dan.

  Jack Random
  Jack Random
  02/12/2014 - 07:12 07:12

  Ondanks dat ik op een handvol kilometers van Belgie woon, nog nooit van de beste man of dat nummer gehoord. Hoorde Mia gisteren voor het eerst, en werd er niet warm of koud van, 13 in een dozijn geneuzel. Terecht niet in de Top 2000.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  02/12/2014 - 08:52 08:52

  Nou, inderdaad.
  Échte muziekliehebbers luisteren niet naar Studio Brussel of wat voor muziekzender dan ook.
  Die draaien zelf muziek en gaan op ontdekkingstocht.
  Studio Brussel is net zo kwalijk als 538 of aanverwanten: alleen proberen ze je een ander soort muzak door de strot te duwen.

  Nick Name, in principe pro
  02/12/2014 - 09:03 09:03

  Nou, als dit teweegbrengt dat in NL Tröckener Kecks weer wat aandacht krijgen, komt er ook iets goeds uit voort …

  Chubbychaser
  02/12/2014 - 10:14 10:14

  Wat is die drummer lekker zeg

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  02/12/2014 - 11:16 11:16

  Ik heb het een minuut uitgehouden en begrijp waarom dit bandje nooit verder is gekomen dan ‘wereldberoemd in heel België’.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN