More

  RECENTE POSTS

  Lijsttrekkers stempen ook. ‘Zit mijn lachje goed?’

  Z

  oals een groot deel van Nederland vandaag gaat stemmen, inclusief ondergetekende die voor een gematigde dictatuur is in plaats van deze krankzinnige constructie van parlementaire democratie die ervoor zorgt dat elke partij ‘water bij de wijn’ moet doen nadat de stemmen binnen zijn op een manier die hem aan homeopathie doet denken (een miljard keer verdunnen en dan denken dat er nog een molecuul van de werkzame stof in zit), gingen ook de lijsttrekkers zelf naar de stemKliko vandaag. Retecool was erbij.

  Geert ging ook stemmen. Op Fleur, want die heeft dikke tieten. De volledige internationale pers was erbij toen de PVV-leider naar de stemKliko ging. Althans, het blanke deel. De schrijvende pers was ook afwezig, want de PVV stemde ALS ENIGE tegen taalcursussen voor laaggeletterden. Volgens Geert was dit omdat ‘hij er niet aan moet denken dat zijn electoraat zich leert inlezen in zijn fact free geschreeuw’.

  De enige zonder camera is Geert.

  Ook MinPres Rutte stond vanochtend vroeg op voor een fotomomentje. Volgens Leco van Zadelhof zat zijn haar fantastisch. Rutte zelf vond zijn glimlach beter zitten. Hij stemde op Jeanine Hennis, die de bouw van de JSF onderbracht bij de bouwer van de Fyra. ‘Zij doet het zo goed op Defensie, dat zal elke soldaat beamen’, aldus Rutte.

  ‘Precies waar je stem op zijn plek is. In een Kliko’, lachte Rutte.

  ‘Buma Stemra van het CDA lijkt goed gekeken te hebben naar Rutte’, zo zegt Leco. ‘Ook zijn haar en glimlach zaten fantastisch’.

  ‘Opdat Mijn… Ik bedoel Zijn wil geschiedde’, sprak Buma.

  Henk Krol had wat moeite met het stembiljet op te vouwen en in de goede gleuf te duwen.

  ‘Wacht. Ik moet plassen. Of nee, nu niet meer. Waar moet dit in? Hoe vouw ik dit op? Waar ben ik?’

  ‘Hier moet je haast een mutant voor zijn’, zo stelde hij tegenover onze verslaggever. ‘Ik heb daar met landkaarten ook altijd moeite mee. Normale mensen kunnen dit niet.’

  Ter illustratie. Striptekenaar Gotlib wist dit in 1972 al.

  Asscher kreeg geen foto, maar een filmpje van RTL Nieuws. Zijn fotomoment was niet in één plaatje te vatten. Wij vroegen Lodewijk op wie hij stemde. ‘Op één van onze 171(!!!) kandidaten, wist hij ons te verzekeren. Op de vraag of hij alle overgebleven leden van de PvdA op de lijst had gezet, zei hij: ‘Ik weet eigenlijk niet of Diederik nog lid is’.

  Jan Roos dreigde onze verslaggever ‘zijn kankerkop eraf te slaan met een knuppelachtig ding’ als hij een foto durfde te plaatsen. Gelukkig voor iedereen krijgt u dus geen foto van Jan Roos. Of wacht, wel.

  Foto: Knuppelachtig ding met kapmes.

  Jesse Klaver was zijn eigen persmoment.

  ‘Jawel! Jullie willen wèl op de foto met me!’

  Tunahan Kuzu meldt via sms dat hij niet gaat stemmen, omdat hij later niet in debat wil met de xenofobe Jan Roos. Ook stelt hij dat de motorolie voor in zijn haar op was.

  DEN HAAG – Tunahan Kuzu, tweede kamerlid voor de PvdA, politiek; volksvertegenwoordiger; politicus; tweede kamerlid; portret, parlementarier, politiek; volksvertegenwoordiger; politicus; tweede kamerlid; portret parlementarier

  Marianne Thieme reageert ook via sms: Ik ben nog steeds dronken, ik weet niet of ik mijn bed uit kan komen’. 

  Ancilla Tillia reageert helemaal niet op de vraag waarop ze gaat stemmen of heeft gestemd. We hopen dat het goed met haar gaat en overwegen de politie te bellen.

  – Meeste foto’s in dit bericht via Scribblelive en Twitter. De rest gewoon geGoogled –

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN