More

  RECENTE POSTS

  Koningsdag met wind en regen? Dit is leuker.

  Happy Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg-dag! En veel succes met kleedjes lopen in de kouwe Nederlandse aprilwind. Jumbobollen schijnen overigens te worden aangeraden, en wel door onze eigen Flepz0r. Die kwam ook de volgende hilarische link van Upcoming met puike woordgrappen tegen, speciaal voor Koningsdag. Kijk echt even HIER als je in een deuk wilt liggen. Over Koningsdag ga ik het verder niet eens hebben, vanwege redenen.

  Er zijn namelijk leukere dingen dan in die pokkewind langs die kleedjes banjeren en naar zooi kijken die je zelf direct de kliko in gemikt zou hebben, maar waar toch nog een eypo voor gevraagd wordt.

  Leuker: Last Week Tonight

  Wat bijvoorbeeld leuker is, is Last Week Tonight. Okay, dat duurt maar iets van twintig minuten, maar het is alsnog leuker dan twintig minuten in de shitwind slenteren. Je slentert namelijk áltijd achter van die waggelende traaghazen van een meter breed, al dan niet met kinderwagen.
  Hier dus Last Week Tonight met John Oliver die het over Ivanka Trump en Jared Kushner heeft. Let vooral even op bij minuut 3:55. “What’s your favourite colour? Hitler!” Bril-jant.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN