More

  RECENTE POSTS

  De grote ‘kijk, Geert is zielig’-show

  Vandaag begint het proces tegen Wilders en als u daar, van Geert, één ding van mee moet krijgen is het dit: Geert is zielig. Heel zielig. Serieus, als je het eierdopje van Calimero steelt en in de blender sodemietert is Calimero minder zielig dan Geert. Dat moet u weten.

  Daar zal hij dan ook wel voor zorgen, want de campagne is al in volle gang. Zo is een deel van de aangiftes volgens hem gedaan door mensen die niet weten waar ze aangifte van deden. Het is volstrekt irrelevant want gelukkig heeft het OM geen duizenden aangiftes nodig om iemand te vervolgen, zoals het OM zelf ook al aangeeft, maar Geert zal er wel over gaan janken. Of zijn advocaat doet dat. Hoe dan ook, u moet de indruk krijgen dat Geert zielig is.

  Dat valt trouwens echt wel mee, hoor. Janmaat kreeg indertijd een paar keer een boete van een paar duizend gulden, dus het risico wat Wilders loopt, indien veroordeeld, is nihil omdat zijn investeerders dat toch wel zullen dekken. Of hijzelf, want zijn salaris als kamerlid is ook niet weinig en het is niet alsof hij de kosten van zijn peperdure beveiliging zelf moet betalen.

  Maar u moet dus weten dat Wilders heel zielig is. Nu is zijn advocaat ook al ‘gehackt‘, want er is een pleidooi uitgelekt. Niemand die ons kan vertellen waarom daardoor het proces een farce zou worden, maar het wekt zo mooi de indruk dat iedereen Geertje tegenwerkt. Als er een hacker is, zouden wij toch graag zien dat er dan wat gevoeligere gegevens uitlekken dan een pleitnota die een dag later voorgelezen wordt. De notulen van de vertrouwelijke gesprekken met Wilders zelf bijvoorbeeld.

  We voorspellen gedurende dit proces nog veel meer trucjes waarbij u vooral moet weten dat Geert heel erg zielig is – dat hij het slachtoffer is en niet de bevolkingsgroepen waar hij overheen walst met zijn racistische retoriek en dat continue ophitsen van hem. Zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet! eerlijk!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  18/03/2016 - 09:21 09:21

  WIllen we dan meer of minder Geert?
  #geenpodiumgeven

  Broeder Bolognese
  18/03/2016 - 09:57 09:57

  Inderdaad, doodzwijgen die jankbak tot de uitspraak in oktober.
  #huiliehuilie

  baca
  baca
  18/03/2016 - 18:46 18:46

  Pleidooi gehackt… Saul Goodman had het kunnen verzinnen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN