Adverteren op Retecool

Dus u wilt adverteren op Retecool? Nou, dat is mooi, want kan en niet zo’n beetje ook! Wie wil er nou niet zijn of haar product en/of dienst onder de aandacht brengen van de crème de la crème van het Nederlandse Internet.

Grote namen als Sony, KPN, Martini, Xs4All, Discovery Channel, Braun, Pringle, Sportlife, Pulsar, Axe, Nestle, Orange, Pepsi, Fox, Grolsch en Glenfiddich zijn u al voor gegaan. Maar let wel, de bezoekers van Retecool zijn uitermate kritisch en pikken niet zo maar alles. U en uw marketingafdeling moeten tegen een stootje kunnen. Dus als u absoluut overtuigd bent van de kwaliteit van uw merk, bent u van harte welkom om te adverteren op Retecool.

Adverteren op RetecoAdfactorol betekent overigens niet automatisch dat u gevrijwaard bent van hoon door een der redacteuren als uw bedrijf ooit wild galopperend de mist in gaat! U laat zich hier natuurlijk niet door afschrikken, want uw merk is sterk en uw bedrijf kan goed tegen een stootje! Voor advertenties kunt u contact opnemen met adfactor: info@adfactor.nl www.adfactor.nl Zij kunnen u alles vertellen over de cijfers van- en de mogelijkheden op Retecool.