Rotterdammer Eric van Vuuren was er zo trots op dat Rotterdam zich van de International Academy of Urbanism in Londen de beste stad om te wonen in 2015 mag noemen, dat hij samen met zijn drone de stad in toog om er bovenstaande, briljant mooie, video van Rotterdam mee te schieten.

Reaguur dan!

8 reaguursels op "Welcome To My Hometown – Rotterdam"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
N=1

Ja.

Daarom woon ik er.

Hangmat

Mooi hoor! Alle high lights komen voorbij. Ik zelf heb niet veel met dode materie en beton ook al stam ik uit Rotterdam. Maar desalniettemin een mooi decor voor het leven daar. Wijken als de bloemenbuurt en de Tarwewijk( waar de laatste autochtonen op een uitkering zitten dood te gaan) blijven buiten beeld. Logisch ook.

Hangmat

bloemenbuurt = bloemhof; me opa is er dood gegaan. Vervreemding voor die ouwe to the max

grotesnor

Jeeeezus wat een kutfilm. De enige boodschap die ik eruit haal is dat Rotterdam een stad is waarvan je in slaap pleurt. Gelukkig weet ik dat dat niet zo is.

Charlietoffert

Wat grotesnor zegt. Drone-beelden heersen, maar ik vond de film nog vooral te donker (hollandse luchten ala, maar enkel schermerbeelden is toch niet de mooiste compilatie die ik me kan voorstellen van de stad) en mis de nachtbeelden (stad bij nacht heeft ook wat).
En de muziek is idd slaapverwekkend. Volgende clip beter?

Ketsman

Als ik me de oorlog nog goed herinner was het neerlands zwakste schakel. Rotterdam capituleerde het eerst.

fishbowl

Zo wordt Rotjeknor langzaam maar zeker een trekpleister voor hipsters. Het straatbeeld zal langzaam worden overgenomen door baarden en houthakkersblouses, een kopje koffie zonder poespas of een ordinair broodje kaas kun je binnenkort wel op je buik schrijven. @Betsy zal met serieus afweergeschut op de proppen moeten komen om deze trend nog te kunnen stoppen.

stinkvinger

Beelden, top
Typografie, top
Muziek, zuigt zwaar apenballen.