Een telefooncel midden in de Mojave woestijn. Mijlen ver weg van de bewoonde wereld. Bestaat dat echt en zo ja waar vind ik die cel. Dat is wat Godfrey “Doc” Daniels dacht in 1997 toen hij er iets over las in een amateurpublicatie.

Maandenlang belde hij dagelijks naar het nummer van de cel en uiteindelijk nam er iemand op. Het Mojave Phone Booth avontuur was begonnen en werd het eerste virale verhaal op de internets en zelfs daarbuiten. Ik schreef er eind vorige eeuw al over en nu doe ik het weer; want na ruim 20 jaar is het boek eindelijk daar. Volg Doc en zijn vrienden op hun knotsgekke tochten door de woestijnen van Amerika, langs vreemde stadjes, Burning Man, Salvation Mountain, midden in de nacht over onverharde weggetjes naar wat de meest beroemde telefooncel ter wereld werd.

Adventures With The Mojave Phone Booth is een heerlijk geschreven en meeslepend boek en in feite verplicht leesvoer voor elke nerd met een beetje gevoel voor avontuur en dingen doen.

Het boek kost slechts $19,95 maar helaas zijn de verzendkosten voor een enkel boek vanuit de VS bizar hoog ($24,30).

Maarrrrr beste Retecool lezers, ik heb even met Doc overlegd en bij voldoende belangstelling importeer ik een doos met 20 gesigneerde exemplaren om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Wil je een van die 20 exemplaren hebben? Vul dan nu dit formulier in. Het boek plus accessoires kost je dan slechts € 29,00 inclusief verzendkosten en ik regel dat het per post bij jou thuis wordt afgeleverd.

Het in beperkte oplage gedrukte boek (500 in totaal) heeft een vrij groot formaat (bijna A4) en is maar liefst 249 pagina’s dik, rijk geïllustreerd en komt compleet met een authentiek stukje van de cel, een tamelijk hilarisch certificaat van echtheid en nog meer.

Wie het eerst komt, het eerst maalt, op=op, dus wees er snel bij.

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Laat weten wanneer