Het is wat stil op de erectolo’s en dat komt omdat de halve redactie de staat van het land zat te bekijken, de aankomende verkiezingen in ogenschouw nam en we dientengevolge nu de bunker aan het verhuizen zijn naar een eiland met een gunstig belastingklimaat.

Dat kost allemaal wat tijd. De stricte veiligheidsprotocollen van Jake maken wat bij een normale verhuizing al de rechtstreekse adem van Satan is tot een ondoenlijke straf, zeker als je die combineert met een Bas Taart die continu overal tussendoor loopt. Die roept dan iets over dat we voorzichtig moeten zijn wandelstok. Hij heeft er 1414, allemaal waardevol antiek, en daar stresst hij harder over dan je schoonmoeder over de ikeaprullen die ze een decennium terug kocht en blijkbaar nog steeds niet als lelijk beschouwt. Maar we dwalen af, want we zijn jullie niet vergeten, hoor, trouwe lezers. Daarom nu even een stukje muziek op de zondagochtend. De 24-jarige Lorrèn doet dingen met soul, jazz en pop in een muzikale mix en lijkt ons een prima begeleiding voor een eitje bij de brunch.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTTrump X Hillary
VOLGENDE HEERSPOSTBlijf met je poten van onze poten af
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer