Toen Flepz0r nog een klein Flepz0rretje was, is hij, volgens onbevestigde berichten, wel eens op beukfeestjes geweest. De tijd dat nadat het licht áán ging en de muziek uit, er nog een stel wappies op een blok stonden en op met rauwe stem aangegeven beats de nog aanwezige bende acapella door stond te hakken terwijl de uitsmijters een aanvang begonnen te maken met het eruitsmijten van voornoemde bende.

Een van de epische avonden was daar waar op kerstavond “The Dreamteam” naar de lokale disco kwam om vanaf middernacht 6 uur lang de sterren uit je ogen te beuken. The Dreamteam, voor de beuktechnisch minder onderlegden, is DJ The Prophet, DJ Dano, DJ Buzz Fuzz en DJ Gizmo, regelmatig aangevuld met The Darkraver, gestart in 1991 en vaste namen vanaf dat moment op Thunderdome en Mysteryland.

Waar de gemiddelde DJ op een gemiddelde nacht in die tent de boel aardig op stelten kreeg was die avond de tent ramvol, alle bekenden (van de dansvloer) kwamen van heinde en ver aan om hier bij te zijn en in dit geval werd zelfs door de uitsmijters aan het eind druk uitgeoefend op de DJ’s om nou eindelijk eens te stoppen, want zelfs het licht dat aanging hielp niet, de muziek ging door.

Vandaag in de Woensdag Gehaktdag weer een DJ Set en zoals je kunt verwachten, van The Dreamteam. Een opname van 2013 op Dance 2 Eden outdoor, dus inderdaad, er zitten wat happy nummers tussen hier en daar, maar overall is het een heerlijk beukend begin van je middag.

Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

10

Reaguur dan!

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ketsman Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ketsman
Ketsman

Voor mensen staken en het topic weigeren te lezen:
https://youtu.be/LP0rVPBUZvs?t=47

Ketsman
Ketsman
Ketsman
Ketsman
Ketsman
Ketsman

Hunter, audio van een visuele representatie van Ludoviek op een swingersparty.
https://www.youtube.com/watch?v=PIs8MAM82OE

Ketsman
Ketsman

Ambient zondagsgeluid: The Rock Of Destiny
https://www.youtube.com/watch?v=lVR3yqwOQT4
Ludovieks favorite.

Ketsman
Ketsman

Nog maar een dan? VOOR LUDOVIEK!
https://www.youtube.com/watch?v=QYuZO9tkWQE

Ketsman
Ketsman
Ketsman
Ketsman
Ketsman
Ketsman

Sorry voor het doodmaken van de gehakbal op woensdag.

Ohnee, toch niet.

Ketsman
Ketsman