Zoals Bismarck hier lulde, dien je een Bas in je nieren te voelen. Vandaar zijn suggestie vandaag in de Woensdag Gehaktdag.

Want natuurlijk willen wij het niet op ons geweten hebben dat u ondanks onze inspanningen nog steeds niet over wandelende nieren beschikt.

Hardsequencer noemt zichzelf heden ten dage overigens Hardy Hard. Wat als het een Duitser was geweest een prima pornonaam was geweest. Oh wacht. Het is een Duitser.

Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
BismarckBobbie rotkop Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bobbie rotkop
Bobbie rotkop

Als je dan toch tunes van Hardsequencer gaat posten (ik was enorm fan van die dude “back in the day”), dan mag deze niet ontbreken:
https://www.youtube.com/watch?v=4aJi4wL9Ftw
En deze remix ook niet trouwens:
https://www.youtube.com/watch?v=qbttSo_u_3o
Noise is the message!

*edit*
Blijkt hij tegenwoordig toch vooral breaks en techno te draaien, ik ben nog steeds fan! maar even zijn (helaas al lang niet meer geupdate) soundcloud erbij gepakt, staan leuke mixes.

Bismarck
Bismarck

Haha, dat was vanmorgen fijn wakker worden (ook voor mijn buren, moeten ze maar niet op zaterdag om half negen stofzuigen). Temeer omdat het jijbuis-algoritme me meteen Peter Paul Pigmans voorschotelde (in dit geval met It’s delicious, als daar ergens een versie met ongecensureerde clip van is wil ik die ook wel voordragen).