Een treffender titel hadden we niet kunnen verzinnen voor dit toch wat “opmerkelijke” nieuwsbericht uit de Verenigde Staten van de USA of America.

Wat heet opmerkelijk, ergens denken we zelfs dat dit bericht qua WTF-gehalte dit jaar niet overtroffen gaat worden. Zowel, dan weten jullie ons te vinden!

Onooglijk

Maar goed, het bericht in kwestie dus: Tijdens een routinematige verkeerscontrole heeft de politie in Wyoming een nogal bizarre aanhouding gedaan. Een man bleek teveel gedronken te hebben en werd verzocht uit zijn auto te stappen. Eenmaal uit zijn auto, vielen er oogbollen uit zijn broekspijp. Direct werd de man gearresteerd, omdat de politie hem verdacht van moord. Het ging alleen niet om menselijke oogbollen, maar om oogbollen van koeien.

WTF

roytilbott
Plopperdeplop

De beste man bleek namelijk in een slachthuis te werken, maar mocht van het bedrijf nooit slachtafval mee naar huis nemen. Aangezien de man gek is op koeienogen en het volgens hem een perfect middel tegen zijn impotentie is, propte hij die oogbollen in zijn anus, om ze zo het bedrijfspand uit te smokkelen, waarna hij er thuis soep van kookte. In het totaal had Roy Tilbott 30 oogbollen in zijn aars gestopt en schat dat hij de afgelopen maanden duizenden oogbollen op deze manier heeft vervoerd.

De man is uiteindelijk aangehouden voor rijden onder invloed, maar voor de overige vergrijpen (hij had ook nog een lading slagersmessen van zijn werkgever bij zich), heeft de politie hem voorlopig nog niet aangehouden. Ze willen eerst even met zijn werkgever kletsen.

Te bizar voor woorden?

Ja, te bizar voor woorden. Het bericht blijkt “helaas” niet waar te zijn. De man in kwestie, “Roy Tilbot”, heet in het echt namelijk James Joe Nordwall en is een jaar eerder tot 100 jaar cel veroordeeld wegens het plegen van meerdere verkrachtingen, waaronder twee kinderen. De politie van Wyoming zat toch ook wat in haar maag met de wonderlijke berichtgeving en heeft op haar Facebookpagina ook nog even bevestigd dat het een nepbericht is.

1

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Hoofdmeester Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Hoofdmeester
Hoofdmeester

Lijkt me inderdaad dat het dit jaar niet meer overtroffen gaat worden, want dit hoax-bericht stamt alweer uit juli 2015.