Zoals jullie weten zijn wij hier in de redactiebunker helemaal gek van wetenschap. Vandaar dat we er regelmatig aandacht aan besteden.

Ook vandaag doen we dat wederom met veel plezier. Want als er onderzoek gedaan wordt naar iets dat ons interesseert, is het een kleine moeite voor ons om even uit de hangmat te komen en het cms open te slingeren. Waarvan akte.

En om het nog gekker te maken, presenteren wij vandaag twee wetenschappelijke onderzoeken, want zoals jullie weten zijn wij hier in de redactiebunker helemaal gek van wetenschap. Oh wacht… Nu ja, twee onderzoeken dus.

Onderzoek numero uno heeft uitgevogeld dat het helemaal gek pompen van je al dan niet tijdelijke partner, terwijl je zo lam als een aap bent meer geluk brengt dan het krijgen van kinderen en geloof. Kijk! Wetenschap, wij houden er van!

A recent study conducted at the University of Canterbury in New Zealand found that, on average, partying and sex rate highest on the “pleasure scale,” while volunteering, religion and childcare round out the rest of the top five most-enjoyable activities

En onderzoek numero due is er (al even geleden) achter gekomen dat het masseren van borsten er zomaar voor kan zorgen dat kankercellen die borstkanker veroorzaken stoppen met groeien.

A little squeese may be all that it takes to prevent malignant breast cells triggering cancer, research has shown

Ergens hebben we ook nog gelezen dat het masseren van borsten stress met maar liefst 70% kan reduceren, maar daar hebben we helaas geen fatsoenlijk achtergrondartikel bij kunnen vinden. Uiteraard nemen we dit overigens zonder meer voor waar aan. Maar echt dus hè: Wetenschap! Wij houden er van.

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer