ALS ER GODVERDOMME IETS IS DAT DE DE NEDERLANDSE FILM TYPEERT IS HET WEL DAT NAAST DAT ECHT GODVERDOMME WERKELIJK NIEMAND IN EEN NEDERLANDSE FILM ZIJN KLEREN AAN KAN HOUDEN GODVERDOMME ER DUS NOGAL BOELVEEL VAAK GODVERDOMME WORDT GEZEGD. GODVERDOMME.

EN DAT IS GODVERDOMME MOOI. EEN TRADITIE, GODVERDOMME. HET HOORT ER GODVERDOMME EEN BEETJE BIJ. NET ZOALS TEPELS. OF EEN HUILENDE CARICE VAN HOUTEN (NSFW). NEE. GODVERDOMME. HET HOUDT NIET OP EN DAT IS GODVERDOMME PRIMA ZO. NEDERLANDSE FILMS PASSEN IN DE RIJKE TRADITIE VAN HUILERIG OVERDRIJVEN EN CLOWNESK DE KUNSTENBAKKER UITHANGEN IN DE HOOP DAT JE ERGENS EEN BEETJE GODVERDOMDE ERKENNING VANDAAN KAN SLEUREN. MET EEN BEETJE MAZZEL BIJ DE KUTHAAS VAN VAN NIEUWKERK. OF ALS HET GODVERDOMME NIET ANDERS KAN BIJ RTL4. DAT GODVERDOMME OOK WEL EENS IETS MET FILMS WIL DOEN ALS HET MAAR MAKKELIJK TE BEGRIJPEN IS VOOR DIE STUPIDE TROGLODIETEN DIE HET GEWOON ZIJN VET EN LELIJK ETEN IN HET KADAVER TE PROPPEN. GODVERDOMME.

MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.

Reaguur dan!

4 reaguursels op "WEL GODVERDOMME!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

Ja, krijg je met die Nederlandse VvM-lievendheid. In de Angelsaksische landen bliepen ze alles weg of plakken er een 16+ sticker op als er ook maar een fuckje over de lippen gaat. Dus het conformistische Hollywood past zich braaf aan en produceert en masse filmpjes waarin volwassen praten in lagereschooltaal.

Jan verkroost

God de God verdomme kut Jezus

Jan verkroost

God is een klootzak, kut .lul.hoer ga door met vloeken en dan gaan we neuken

Jan verkroost

Met z,n allen God verdomme, kut God