Geert Wilders is niet alleen een fashion icon met z’n custom kapsel, hij blijkt ook nog eens een begenadigd foto fucker te zijn!

In 2010 liet Veronica Magazine namelijk een foto van Geert Wilders met zijn muze Fleur Vragema maken voor de de serie Heroes in Veronica Magazine, waarbij bekende Nederlanders zich laten afbeelden als hun grote held. Geert Wilders ziet Michiel de Ruyter als zijn grote held en liet zich dus omkatten tot zeevaarder. Want, zo zegt Wilders, Michiel de Ruyter is strijdbaar. Voor niets en niemand bang en in zijn gevechten met buitenlandse legers en piraten toonde hij zijn strijdlust.

geert-wilders-heroes-ruiter
“Mijn naam is Geertje en ik doe Michiel de Ruyter na”

Foto Fucken

geertenfleurMaar nu, zes jaar later is de relatie tussen Hero Drinkman en Geert Wilders op z’n zachtst gezegd bekoeld, dus heeft hij zijn Photoshop aangezwengeld en heeft het hoofd van Hero vervangen door Fleur. Want samen gaan ze Nederland terugherveroveren. Of zoiets. Uiteraard is de foto vervolgens direct op Twitter gezwengeld, want Nederland herveroveren gaat blijkbaar via Social Media.

Onderschatten

Maar Geert heeft de Social Media blijkbaar iets onderschat, want daar is het redelijk losgegaan na de foto fuck tweet van Wilders. Want niet alleen Geert kan foto fucken, twitteraars kunnen dat ook.

Maar wacht! Ook niet alleen twitteraars kunnen dat, want wij kunnen dat natuurlijk ook! Dat brengt ons tot de Foto Fuck opdracht van vandaag en de rest van de week: Fotofuck hoe Geert en Fleur Nederland terug gaan veroveren.

Wij (Meneer van Dale dat is) hebben hieronder alvast een voorzetje gegeven, de rest is aan jullie. Er kan overigens weer gewoon in de reactie een afbeelding online gejast worden: rechts onderaan het invulveld voor je reaguursel zie je een icoontje van een fototoestel. Even op klikken en je kan tot drie afbeeldingen tegelijk online rossen. De afbeelding verschijnt dan automagisch in je reactie. Je moet overigens wel iets invullen, maar een punt (.) volstaat. Stemmen op een Foto Fuck naar keuze kan via de duimpjes onder de reactie.

Ladies & Gentlemen, start your photoshop engines!

GreetenFleurConquer

10

Reaguur dan!

avatar
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ThE_EDteringbibberReetBroeder BologneseToxteth O'Grady Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Meneer van Dale

Toxteth O'Grady

Xenomon Go!

Broeder Bolognese
Broeder Bolognese

comment image

ThE_ED

Waar rechts onderaan?

comment image

ThE_ED

Enfin

comment image

teringbibber
teringbibber

comment image

ThE_ED

Ff kijken of ie zo wil dan;

comment image