tumblr_mu7ffrwEkf1rl950no1_500Vanavond tijdens het 20 uur journaal trekt er een mega-noodweer-des-doods over ons land, met onweer, hagel, en windstoten van Bijbelse proporties. Terwijl weerman Marco Verhoef op dit moment de laatste hand legt aan een Ark die hij in zijn achtertuin aan het bouwen is, wil de Azijnbode ons doen geloven dat er geen enkele reden is voor paniek. We weten allemaal wat dat dus betekent: PANIEK!!!11!!!

Reaguur dan!

5 reaguursels op "We gaan weer eens allemaal dood!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo

Tsja, in zo’n bunker ben je natuurlijk best wel veilig voor de bliksem, maar als de boel vol regent zitten jullie als ratten in de val en verzuipt de hele redactie.
Persoonlijk zou ik dat dan toch opvatten als God’s straf voor de nieuwe RC14 layout.

Ds. Ploppo

@Web
Als God ergens goed in is, dan is het wel in straffen. Niet alleen de foutenmaker moet er aan geloven, maar z’n hele omgeving gaat er aan. Lees het oude testament er maar een op na. Een foute opmerking van een willekeurige persoon en … BENG! een hele stad plat.
Jullie worden gestraft voor RC14 met de verdrinkingsdood (best nog mild, naar God’s maatstaven) en alle reaguurders (alle 14…) zitten met RC14 op hun netvlies tot in den eeuwigheid, Amen!

Ome Mc

Kan ik iemand ook betalen voor zo een paniekverhaal als ik een date heb… Lijkt me wel een mooie insteek, zo eentje van “hoe zou jij het liefst ten onder gaan?” Werkt toch beter dan gewoon vragen hoe laat het neuken begint…

Ds. Ploppo

@Mc
“een mooie insteek” is eigenlijk al voldoende…