Dames en heren, het is weer eens zo ver. We gaan allemaal hartstikke dood met z’n allen. Nouja, jullie. Wij niet, want we hebben een bunker en Bas Taart heeft vorige maand al correct aan zien komen dat er een voorraadje aangelegd moest worden.

Toen hij met de hele voorraad verdween en sindsdien we voor het laatst van hem vernomen hebben dat hij nu voor een Chinese Denktank werkt hebben we deze aangevuld. En er voor de zekerheid een container vlees en wat livestock bij besteld.

Maar jullie gaan dus allemaal dood wegens de nuke war die eraan zit te komen. Wie had ooit aan zien komen dat die nog aangekondigd zou worden in 2×140 tekens? Wij niet. Tot die tijd zullen we wel overleven, maar als prelude nu even een muzikaal eerbetoon aan de Nuke.

Reaguur dan!

7 reaguursels op "We gaan allemaal dood. Alweer? Ja, alweer."

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bismarck

Daarmee zeggen de twee grootste kernwapenarsenaalbezitters feitelijk het NPT (en nog een zooi internationale verdragen inzake nucleaire ontwapening) op. Ik ben benieuwd welke smoes er dan bedacht gaat worden om te stellen dat Iran (Saudi-Arabië, …) geen kernwapens mag hebben.

Terra Incognito

*op de deur van de bunker bonkt* Laat me d’r ‘ns iiiiin! Ik heb herfstbokjes en sûkerbôle! En duct tape!!!

Weirdoinventor

Hoei, snel zout, drank, tabak, munitie en playboy centerfolds inslaan, dan heb ik nog wat van waarde nadat de bom valt.

Mooi wel, dat Donald Trump of all people op een stapel bommen gaat zitten wachten tot de rest van de wereld tot zijn senses komt.

Monade

Laat maar vallen. Ik kwam er gisteren achter dat Dinand Woesthoff volgend jaar met een soloalbum uitkomt.

Ds. Ploppo
Actief baasje

Wacht even.
Trump stelt dat mensen die kernwapens willen niet goed bij hun hoofd zijn en kondigt vervolgens aan er zelf een heel zooitje bij te willen maken.
Zelfkennis siert de mens…

Ds. Ploppo
Actief baasje

Verder heeft de VS al genoeg nukes om de hele wereld 14 keer plat te gooien. Meer is alleen maar bedoeld om de wapenindustrie te spekken.
Dat is zo doorzichtig dat je hele domme Amerikaanse kiezers en flink wat corrupte senatoren nodig hebt om zoiets weer op de agenda te krijgen.
… en laten we dat nou exact dit jaar hebben.
Dit is slecht 1 van vele maatregelen die gaan volgen om grote hoeveelheden geld naar de Republikeinse kliek toe te sluizen. Via wapens en olie gaat dat het snelst, dus daar ligt de focus.
Over vier jaar schreeuwt het electoraat daar weer moord en brand en wordt er weer een andere club gekozen. Maar dan zijn de contracten getekend en is het geld binnen of onomkeerbaar onderweg.
Tenzij deze kliek een Erdogan/Poetin truc uithaalt en de pers het zwijgen oplegt; dan zitten ze er flink langer; tot de VS compleet geplunderd is en de wereld onder een lekkere warme deken overstroomt (of kapot wordt genuked).
Vrolijk kerstfeest allemaal…

Joost