Het had het hoogtepunt van het jaar moeten worden op de jaarlijkse kermis in het Limburgse Meijel: een optreden van de bekende rapper Lil Kleine.

Maar hoe anders is het gelopen. Niet alleen heeft Lil Kleine het optreden binnen enkele minuten afgekapt, nadat hij enkele spetters bier over zich heen kreeg, tevens kan de organisator van het evenement fluiten naar zijn centen. Het rappertje vroeg namelijk €4.000,- om in het pittoreske Meijel een half uur door een microfoon te komen blèren. (te duur blijkbaar, beter nog is om lil kleine gewoon niet te boeken).

De advocaat van Lil Kleine heeft de organisatie van het festijn te kennen gegeven dat ze niet hoeven te reken op enige compensatie vanuit het kleine rappertje. Ook al had de organisatie er alles aan gedaan om de inmiddels traditionele bierdouche bij Lil Kleine te voorkomen.

De gemeente Meijel en haar inwoners zitten in zak en as. Oh nee, toch niet! Maar niemand hoor je over dat arme bier dat zonder schuld over Lil Kansloos heen is gegooid. Daar had iemand van kunnen genieten, nu is het bier geslachtofferd op Lil Arrogantie zonder dat het er iets voor terug heeft gekregen. DOE! DAAR! EENS! IETS! AAN! GEERT!

5

Reaguur dan!

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TheStefBismarckRoel Zwaar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Marina Heijs

Zó erg. Bierenbeulen.

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Nix18. Op kleuters moet je geen bier gooien.

Alex Timmermans

Idd gewoon niet boeken die gast

Bismarck
Bismarck

Gezien de locatie zal het toch wel Lindeboom geweest zijn. Dat is dan alleen maar goed nieuws voor de WC’s van Meijel, die zo een stukje diarree bespaard is gebleven.

TheStef
TheStef

Heeft die 50 % van “drank en drugs” is het ook niet goed.