Young-Woman-UrinationEven buiten Portland in het Amerikaanse Noordwesten ligt een drinkwater reservoir met een capaciteit van 144 miljoen liter. Onlangs zagen bewakers op camerabeelden hoe een volstrekt normaal puberende 19-jarige dóór het hek in het meertje urineerde. En hoewel er dagelijks heel wat vogels in dat reservoir schijten, er ongetwijfeld heel veel diertjes erin verdrinken en ontbinden, en het me ook niet zou verbazen dat er vissen gewoon keihard in liggen te kontneuken, vindt de drinkwatervoorziening Portland dat ene plasje voldoende om de complete plas leeg te spoelen, richting rivier en de zee. Laten we even aannemen dat die gast een kwart liter urine in die bak van 144 miljoen liter water heeft geplast, dan hebben we het over een oplossingsverhouding van (afgerond) 0,00000017%. Zelfs homeopathische middelen scoren heel wat hoger dan dit, en daar merk je aantoonbaar ook geen kloot van! En daarbij: en beetje zwembad scoort makkelijk 20% urine op een drukke dag, en daar klaagt toch ook geen mens over? Meest bizarre imho is nog wel dat Amerikanen de gewoonte hebben om een absurde hoeveelheid chloor door het kraanwater te doen, dus vanwaar alle heisa om die ene golden shower? Stelletje hypocrieten! Piss off!

Reaguur dan!

7 reaguursels op "Wat een zeikerds, die Amerikanen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
vivagijntje1994

“I never drink water,
Fish fuck in it”

xaderp.

“Dan ga je zeker ook nooit naar bed.”

vivagijntje1994

zijn niet mijn woorden…

xaderp.

Daarom was mijn reactie ook in aanhalingstekens 😉

Vilmer Ramone

maar dat water wordt toch niet rechtstreeks vanuit zo’n meertje het leidingnet in geperst, daar gaat toch wel iets van zuivering aan vooraf? Gestoord kutdvolk.

Ds. Ploppo

Tuurlijk is het absurd. Dat geven ze zelf ook toe.
Het is meer de angst om wat de mensen eventueel wel niet zouden kunnen denken…
Wat ook mogelijk is, is dat het meertje voor onderhoud toch eigenlijk een keer geleegd moest worden en dat op deze manier de kosten op de verzekering verhaald kunnen worden.
Zou me niks verbazen.

Roel Zwaar

Voor de tweede keer he, dus in totaal is er 288 miljoen liter (schoon!) drinkwater geloosd.
Echt een ontzettende WTF in dit geval…