Walk Of Life van de Dire Straits is het ultieme nummer om een film mee te eindigen. Dat is niet wetenschappelijk bewezen, of getest op proefdieren, maar wel waar.

Want tjek THE WALK OF LIFE PROJECT en zie dat hiervoor geponeerde stelling gewoon keihard waar is! Niet alleen bij klassiekers als 2001: A Space Oddyssee of North By Northwest past het nummer perfect, maar ook voor recentere films als No Country For Old Men en Mad Max is het de perfecte eindsong. Alles over het hoe en waarom van het project leest u hier. (tl;dr: omdat het kon). Alle filmps die onder handen zijn genomen tjekt u hier, of op de YouTubepagina.

Meer filmpjes? Klikt u dan hier! Meer van deze auteur? Lees dan ook eens zijn fijne ku(ns)tbeschouwingen, of waarom hij lutsers met een camera haat.
Retecool houdt van demense en we stellen het ten zeerste op prijs als u uw liefde voor ons laat blijken, door onze laatste post over Het Vliegend Spaghettimonster door het plafond te plussen en ons de moeder te liken op Facebook.
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTOver het spoor lopen is niet handig
VOLGENDE HEERSPOSTHistory tells us: We’re fucked!
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer