Dat is toch aardig van de bebaarde jongens en gesluierde meisjes van IS, dat ze even haarfijn aan ons uitleggen waarom ze toch zo enorm de pest aan iedereen in dat verderfelijke westen hebben.

dabiq-cover-breaking-the-cross
Die is handig met Photoshop!

In de maandelijkse haatglossy Dabiq, heeft IS in zes eenvoudige stappen uit de doeken gedaan waarom wij hier eigenlijk gewoon allemaal dood moeten. Want een dode kafir is een goeie kafir. Maar voor ze aan de uiteenzetting beginnen, hemelen ze eerst de gladgeschoren haatbaard Omar Mateen op. Die heeft namelijk 49 homoseksuelen in een nachtclub in Orlando, Florida doodgeschoten en dat is volgens IS echt supergaaf:

Shortly following the blessed attack on a sodomite, Crusader nightclub by the mujahid Omar Mateen, American politicians were quick to jump into the spotlight and denounce the shooting, declaring it a hate crime, an act of terrorism, and an act of senseless violence. A hate crime? Yes. Muslims undoubtedly hate liberalist sodomites, as does anyone else with any shred of their fitrah (inborn human nature) still intact. An act of terrorism? Most definitely. Muslims have been commanded to terrorize the disbelieving enemies of Allah

Daar heb je het al. Alle moslims moeten blijkbaar in opdracht van Allah (rsvp) een ieder terroriseren die niet snoeihard in een sprookjesboek gelooft, dat uiteindelijk niets meer is dan een slap aftreksel is van weer een ander sprookjesboek. Meer redenen zou je eigenlijk niet nodig moeten hebben, lijkt mij.

Angry-Muslim
KAFIRS! ALLEMAAL! WHARRGARBL!

De lijst der lijsten?

Maar daar denkt IS toch anders over. Hier (pdf-alert en even scrollen naar pagina 30, alle andere nummer kan je hier naar binnen trekken) orakelen ze letterlijk pagina’s lang waarom we dus dood moeten. Maar voor jullie en ook wel een klein beetje ons eigen gemak, hebben we de zes redenen in hapklare tegeltjeswijsheden op een rijtje gezet. Met dank aan het Belgisch Nieuwsblad overigens, je denkt toch niet dat ik dit allemaal zelf ga zitten vertalen. Ik heb het veel te druk met een varkensvleesvretende Kafir te zijn. Maar goed, hieronder dus de zes redenen waarom Varkensvlees dus eigenlijk best heel lekker is, maar niet gegeten mag worden, omdat het in één of ander oud vodje staat. En het staat geschreven, dus dan is het waar. Oh ja, bijgevoegde afbeeldingen van dames in bikini op een strand komen uiteraard van jullie redactie zelf.

1: Omdat jullie ongelovigen zijn

ongelovigen01
Allemaal Kafirs!

Wij haten jullie eerst en vooral omdat jullie ongelovigen zijn. Jullie verwerpen de eenheid van Allah – of jullie het nu beseffen of niet – door anderen te aanbidden, door godslaster, door te beweren dat Hij een zoon heeft, door leugens over Zijn profeten en boodschappers te vertellen en door te genieten van allerlei duivelse praktijken.

2: Omdat jullie liberaal zijn

ongelovigen02
Hier nog zes… erh, drie Kafirs!

“We haten jullie omdat jullie seculiere, liberale samenlevingen de dingen die Allah verboden heeft toestaan. Tegelijkertijd hebben jullie een verbod op veel dingen die Hij toegestaan heeft. Een onderwerp dat jullie niet boeit want jullie christelijke ongeloof en heidendom scheidt religie en staat, waardoor jullie het opperste gezag geven aan jullie grillen en wensen via de wetgevers die jullie aan de macht stemmen.

3: Omdat sommigen van jullie goddeloos zijn

ongelovigen03
Kafirs! Zomaar op het strand! Ze doen het!

In het geval van atheïsme haten wij jullie en voeren we oorlog tegen jullie omdat jullie niet geloven in het bestaan van jullie Heer en Schepper.

4: Voor jullie misdaden tegen de Islam

ongelovigen04
Samenscholende Kafirs! Het zou verboden moeten worden! Oh, wacht…

We haten jullie voor jullie misdaden tegen de Islam en we voeren oorlog tegen jullie om jullie te straffen voor jullie overtredingen tegen onze religie.

5: Voor jullie misdaden tegen moslims

ongelovigen05
Hey, waar zijn die andere 67 maagden? Oh nee, KAFIRS!!!!

Wij haten jullie voor jullie misdaden tegen de moslims. Jullie drones en straaljagers bombarderen, doden en verminken onze mensen over de hele wereld. Jullie marionetten in de door jullie toegeëigende landen van de moslims onderdrukken, martelen en voeren oorlog tegen iedereen die de waarheid spreekt.

6: Omdat jullie onze landen binnenvallen

ongelovigen06
Houdt het dan nooit op?

Wij haten jullie voor het binnenvallen van onze landen, en vechten tegen jullie om jullie te verdrijven. Zolang er ook maar een piepklein gebied is dat we moeten terugwinnen, zal de jihad een persoonlijke verplichting zijn voor iedere moslim.

Geen oplossing?

Er is blijkbaar geen ontkomen aan. Echt niet? Jawel hoor, zodra we hier in het westen de Islam omarmen, alle vrouwen met een sluier wegstoppen in huis en geen varkensvlees meer op de BBQ gooien, komt alles goed:

So you can continue to believe that those “despicable terrorists” hate you because of your lattes and your Timberlands, and continue spending ridiculous amounts of money to try to prevail in an unwinnable war, or you can accept reality and recognize that we will never stop hating you until you embrace Islam, and will never stop fighting you until you’re ready to leave the swamp of warfare  and terrorism through the exits we provide, the very exits put forth by our Lord for the People of the Scripture: Islam, jizyah, or – as a last means of fleeting respite – a temporary truce.

Zucht…

5

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
woutReetSpuyt12 Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Spuyt12
Spuyt12

Nou ja, wat betreft reden 5 en (in mindere mate) 6 kan ik ze niet eens echt ongelijk geven.