Nou, dat is niet helemaal waar. De muziek was net zo kut, of misschien nog wel kutter (hoewel dat moeilijk is), maar het werd in ieder geval veel beter ingepakt.

Via via is onze eigen LB op een soort goudmijntje gestuit van onwaarschijnlijke kutmuziek op plaat, maar met briljante platenhoezen. De producent van deze bagger moet waarschijnlijk ook gedacht hebben dat die kutmuziek zich niet automagisch verkoopt. Dus moest de boel een handje geholpen worden en wat verkoopt er nou beter dan seks? Precies, weinig, het gezegde luidt niet voor niets “Sex Sells”! En zo is het, vandaar dat wij speciaal voor jullie en voor ons plezier de 14 meest briljante platenhoezen uit de door LB opgedoken goudmijn hebben geselecteerd en hieronder op een rijtje hebben gezet.

En nee, we hebben de muziek niet beluisterd en gaan het ook net op youtube voor jullie uitzoeken, want neem maar van mij aan dat het absolute kutmuziek is. Maar boeie: plaatjes van 14 hoeshoeren schaarse dames!

hoeshoer1hoeshoer14hoeshoer13hoeshoer12hoeshoer11hoeshoer10hoeshoer9hoeshoer8hoeshoer7hoeshoer6hoeshoer5hoeshoer4hoeshoer3hoeshoer2

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer