Waar wij in de RC Bunker lijmklemmen vooral inzetten om onwelwillige kinderen uit de kerkers in het gareel te houden en ligt er verder een gouden setje klaar om de eerste vrouwelijke redactreutel te ontgroenen, zo is voor Ed Baars een lijmklem vooral een basis van een golfje nieuwe ideeen. Zo is de uitvinding in de video boven deze pots een regelrechte kantoorboekhandelkiller. Niemand gaat ooit nog een lineaal of lolmaat kopen. Met deze vinding van Ed trekt zelfs iedere (andere) mongool een strakke rechte lijn. Voor als je in de garage of in huis een plaat triplex of multiplex of MDF en je wilt een lijntje trekken op een plaat hout en een strookje zagen. Bijvoorbeeld. Net zoals met andere obsessievelingen heeft Ed nu met z’n lijmklem hele gezellige avonden door het hele huis. Kijk dus zeker ook even naar de “tafel lamp led.s verlichting battery en lijm tang klem voor tafel of buro enzo voort” of de “gebruik u lijm tang voor een was lijn draad gemakkelijk als nood oplossing“. Mocht u ons zoeken wij liggen in de was mand onder de was bak een enorm pot je te grienen.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – gebruik je lijm tang ook om met een potlood een lijn te trekken op het hout"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
fishbowl

Die lijmtang met die fietslamp erop, dat heerst!

E.R. Deoz

Bij twee van die uitvindingen gebruikt ie de lijmklem gewoon als klem, toch wat saai. Ed zou ook eens een moeten kijken of Action geen sponsor kan worden, daar lijken de meeste van zijn supplies vandaan te komen. Zo’n lijm tang klem om voor veel dingen te kunnen gebruiken heb je al voor 1,95: http://www.action.nl/werckmann-lijmklem-6inch-ca-15cm

E.R. Deoz

Ik ben zelf wel benieuwd wat hij allemaal met deze ontstopper kan.

cspr
Actief baasje

We weten allemaal dat het moet gebeuren, maar niemand die het doet.

Beerdje

Ed heeft wel twee verschillende schuttingen in zijn tuin, das ook handig!

Omg, ik heb zo’n medelijden met de vrouw van Ed…wat zou hij in de slaapkamer knutselen..