Weet u dat nog? Dat moment van uw eerste fiets? In uw korte broekje trots door de straat fietsen, wat wankel, maar kom op, u kunt dit. Tot u met uw ballen (m/v) op de stang landde. Toen was de fiets stom. Maar de dag erna toch weer proberen.

Die levenshouding heeft onze Ed Baars ook. Ten aanzien van alles. Helaas. Hoe hard hij ook op z’n kloten krijgt, HET HOUDT NIET OP.

Ed Baars in z'n jonge jaren
Ed Baars in z’n jonge jaren

Om dan even het bruggetje terug te maken naar je eerste fietsje, in die fase van z’n mentale ontwikkeling zit Ed uitvindingstechnisch. Dus die heeft nu, bij gemis aan zulks in z’n jeugd, en vermoedelijk ook borstvoeding, de poor mens reflector.

https://www.youtube.com/watch?v=m5VLf1X4Uf4

Uitvindingen! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer heersende dingen overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, ons laten weten dat jij de beste uitvinder van Nederland bent mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen – fiets wiel met zilverfolie plakband in de spaken fiets wiel veiligheid s.avonds"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bla

Goeie voor vanavond!
Als ik in slaap wil vallen dan he..