De Utrechtse verdachte van betrokkenheid bij terrorisme blijkt geen terrorist. Hij is slechts een “verwarde gamer” (OLO, die is nieuw). En omdat als u niets te verbergen heeft, u ook niets te vrezen heeft, werd hij door het OM in verband met jihadisten gebracht doordat hij in vergelijkbare chatrooms hing en meer.

Zo maakte hij GTA-video’s waarin hij beeldmateriaal van IS gebruikte. En zette hij die online:

Voor dat spel maakte hij video’s, waarin hij IS-materiaal zoals vlaggen monteerde. Die video’s deelde hij op internet

Omdat hij dus geen terrorist is wordt hij nu vrijgelat… hahahaha, nee, natuurlijk niet. Hij wordt nu verdacht van het verspreiden van IS-propaganda, omdat beelden van IS online zetten blijkbaar VERBOTEN ist. Nou, dan kunnen de buren van TPO wel opdoeken, zeg maar. Dag Bert. Sorry, ist verboten.

En daarmee komen zowel bij onze nieuwe poll als bij een kersverse in between fotofuck.

De vraag is: is beeldmateriaal van IS kunst of crime? De opdracht: foto- of videofuck shizzle die blijkbaar VERBOTEN ist, want creatief doen met media is propaganda. Altijd.

Video's met IS-materiaal: kunst of crime?

Bekijk het stemresultaat

Laden ... Laden ...

Reaguur dan!

4 reaguursels op "Videofucken met IS: kunst of crime?"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bobbie rotkop

Het is zeker geen kunst, maar crime kan je het ook niet noemen, dus dan maar kiezen voor “Nieuwe rubriek op RC!”.
Zo te zien was ik niet de enige die er zo over dacht trouwens.

Bismarck

Een beter bewijs dat de AIVD (die deze “terreurverdachte” opgespoord heeft) te veel geld krijgt, kun je bijna niet bedenken.

Roel Zwaar

Nou, de uitslag lijkt mij duidelijk he. VEO krijgt concurrentie van de dagelijks terugkerende rubriek “IS het iets of niet?”

Jokkebrok

De meest voor de hand liggende verklaring lijkt in dit geval dat het OM handelt in opdracht van IS, dat er natuurlijk geen prijs op stelt om met westerse spelletjes over crimineel kapitalistisch tuig geassocieerd te worden.

comment image