Al die apps op je telefoon.. denk je de kerstverlichting uit te zetten gaat je vibo aan!

18 Januari 2018, een dag niet snel zal worden vergeten: windkracht 11 bij Hoek van Holland, Trump heeft de nepnieuwswinnaars bekend gemaakt, vrouw blijkt moordenaar dankzij selfie en het land staat stil door een trampoline. Maar dit is vooral de dag dat bla werd uitgeroepen tot VEO-winnaar, want het is hij die de VEO van woensdag 17 januari wint. Jij won niet? Faal! Probeer het nog eens met de onderstaande foto, verzin er een onderschrift bij, beuk die in de rejaxies en dan is het maar wachten tot je geplutst wordt. Het meest plusse onderschrift doet de winnaar aanwijzen.
Doe ’s sociaal en deel die pret met een een duimpje in onze reet of anders door het (altijd) van je af te Twieten.

Reaguur dan!

12 reaguursels op "Verzin Een Onderschrift 18-01-2018"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ds. Ploppo

Altijd van je afknijpen.

bla

nee, lama..

Loeleh

De heimlichmanoeuvre mag niet uitgevoerd worden bij zwangere vrouwen en is niet goed toepasbaar bij zwaarlijvige personen. In dit geval kan dezelfde manoeuvre uitgevoerd worden, echter met de handen op het borstbeen.

Leukoplast

Geen idee hoe ze dit noemen, maar op mijn werk is het nu al #trending.

Monade

Blis en Vlinder’s theaterstuk over de dierenmishandeling in de melkveehouderij kreeg niet de publieksreactie die zij verwachtten.

Harrym

Na slagroom komen Mona en Arla nu ook met knijproom

Roel Zwaar

Goedenmiddag, u had tapverse melk besteld?

Roel Zwaar

Linda voelde zich vreselijk uitgemolken.

Balsaq

De LealDoll die Tosca op Alibaba had besteld had wel haar gebreken.

Wtrdk

“Te makkelijk…” was het onderschrift van Wtrdk, en hij verloor deze VEO glansrijk.

grotesnor

Dan knijp ik in je tieten en dan spuug jij de melk uit en dan lijkt het net alsof… Nou ja, het is in ieder geval lachen toch? Nee?

Weirdoinventor

Ik vind die Fakies toch wel jammer. Er zijn een aantal van die na een dag gerectificeerde stormpjes in een glas water tussen gezet, zoals dat vissen voeren. Ik had gehoopt op een nette lijst van de echte verhalen die Trump het hardst onder de pet wil houden. Het is een lijst die opgesteld is om de andere honderden keren dat Trump fake riep geloofwaardiger te maken, en slechts in de tweede plaats om berichten tegen te spreken.

Jammer.

…probeerde Marije er tussen de melk door uit te krijgen.