Ik geef toe, we hebben er hier in de redactiebunker lang over moeten nadenken of we de video van Thoom Mitten wel moesten posten. Deze post voelt namelijk toch een beetje alsof je een gehandicapte tegen de tandjes schopt, maar soms moet dat even

Want waar zanger rinus duidelijk ook geestelijk niet vooraan heeft gestaan, lijkt het bij Thoom in zijn bovenkamer allemaal prima te rollen (hoewel, hij komt uit Volendam) en zijn handicap zich voornamelijk te beperken tot osteogenesis imperfecta. Dat is overigens geen lenteweide, want hierdoor breken de botten van Thoom (Thomas Smit) bijzonder makkelijk. Even omrollen in bed kan al een gebroken arm opleveren.

Maar dat pleit hem uiteraard niet vrij van het ongelimiteerd voortbrengen van onwaarschijnlijke kutmuziek. Thoom wil met zijn muziek graag aantonen dat iemand met een handicap net zo normaal of abnormaal is als ieder ander mens en dat juichen wij alleen maar toe. MAAR KOM OP MAN! Moet dat dan met dit soort totaalbagger? Echt, we weten dat het niet helemaal lekker zit met de genenpoel daar in het Volendamse, maar dat het zo erg is, heeft zelfs ons verbaasd.

https://www.youtube.com/watch?v=4GGRo26IH2I

Reaguur dan!

3 reaguursels op "U dacht dat het niet gehandicapter kon na Zanger Rinus? Thoom Mitten – Kermus Style"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Alan Watts

Jostibandlid gone rogue?

Hoofdmeester

Kom op, dit kan echt niet. Het bashen van gehandicapten kan echt niet. Kunnen zij er wat aan doen dat ze uit Volendam komen en dat hun moeder tevens hun zus, tante en nicht is?

Der Webmeister

…en dat ze twee, hooguit drie verschillende grootouders hebben?