We hebben eerder geroepen dat er misschien een oorlogsverklaring was toen een Turk zomaar onze driekleur verving door dat lelijke maandverband wat ze zelf een vlag noemen, maar dit gaat verder: Turkije stelt dat er binnenkort heilige oorlogen in Europa zijn, naar aanleiding van onze democratische verkiezingen.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken heeft donderdag onverbloemd opgeroepen tot een jihad in Europa. Als dit geen oorlogsverklaring is, is het in ieder geval minstens een oproep tot aanslagen.

Niet alleen dat, maar er stapt een democratische vertegenwoordiger op omdat ene Turkse krant hem de schuld geeft van de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije, en de man nu zodanig in spanning zit dat hij zijn werk niet kan uitvoeren.

Zet de coalitiebespreking maar even op pauze, versgekozen kamerleden. Het is even geen tijd meer voor de-escalatie: op een bepaald punt is het tijd om even met de NAVO te bellen.

Reaguur dan!

16 reaguursels op "Turkije in oorlog met Europa. Of op z’n minst aanjager van terrorisme."

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Terra Incognito

Ik vind hier dingen van!

Ketsman

Turkije is satire hoor.

Ketsman
cspr

Wij laten ons niet koeioneren! Die turken melken die rel helemaal uit. Alle middelen worden van stal gehaald!

Ketsman

Ze pakken de heilige koeien bij de horens om ze uit de sloot te halen!

Bas Taart

Nou nou, niet het kalf besnijden voor de put gedempt is, hè.

Broeder Bolognese

Zo is dat! Misschien moeten we die 400.000 Turkse geiten ook maar terugsturen.
En geen enkele oorlog is heilig. Maar als ze dan echt zo nodig willen, kunnen we Constantinopel wel even komen bevrijden hoor.

Ketsman

Geen enkele oorlog heilig? Heb je Reet weleens zien poepen?

Ketsman

Hij heeft er later nog eens een boek over geschreven.
comment image

horrorneefje

Ik vind het allemaal wel biest, maar het zijn wel raki uitspraken. Wat DENKen ze wel niet, met hun kebabbels! Ga wat nuttigs doen, arbeiden ofzo, gast. Maar ze laten er geen gras over groeien, en winden er bepaald geen hoofddoekjes om, dus de schrikdraad zit er nu goed in. Ze armenen het wel allemaal serieus. En dat allemaal omdat één minister hier niet mocht weilanden! Straks staan de sirenes óók te loeien. Die lui denken dat ze in het hiernamaals zeven magen krijgen, dus ze zijn nergens bang voor. Maar wat mij betreft is het glas melk nog altijd halfvol. Lekker hoor, met een halve maanzaad bol. Dat is mijn eigen recep. Wel een istanboel calorietjes, dus daar wordt je helaas niet döner van, eerder nogal feta. Ja, ik moet een beetje tussendoor eten, want ik zit constant in m’n Opel, altijd drük drük drük. Dus goed herkauwen. M’n mond en klauw doen trouwens wel zeer, want ik heb gisteren ook nog een sissende bak lava naar binnen gewerkt. Dat we die beesten terug krijgen is dan toch wel weer een gülen gift! Ik ben gek op dieren, op mijn dak zit altijd een duif te koerden. Maar nu kapsalon ik er weer mee, ben een boek van Wolkers aan het lezen.

Ketsman

comment image

Weirdoinventor

Een vredesoffer van 40 koeien is best veel in die cultuur toch? En alles wat je gratis krijgt is best veel in de onze, dus volgens mij gaat de situatie met deze vriendelijke gift weer de goede kant op. Misschien als tegenprestatie een gouden horloge met Erdogan’s naam erin gegraveerd “uitzetten”?

Ketsman

Maar ik wil ze helegaar niet terug, ze zijn bevlekt.

Weirdoinventor

Goede opmerking, we moeten wel zorgen dat de koeien niet door een christelijke boer worden opgehaald bij de grens, want die houden nogal van een onbevlekte ontvangenis.

Ds. Ploppo

Erdogan gaat net zo lang met jennen door totdat de EU maatregelen neemt. Vervolgens kan hij dan diezelfde EU de schuld geven van de economische afgrond waarin hij Turkije geduwd heeft.

Komt er overigens straks iemand van Denk in de ‘commissie stiekem’? In dat geval weet Erdie tenminste vooraf wat NL in geval van een aanval terug kan doen.

Weirdoinventor

Alleen VVD, PVV, CDA, D66 en SP, plus eventuele regeringspartijen, mits de hervormingen ook echt zijn doorgegaan.
http://www.retecool.com/tweede-kamer-fuck-kiezers-alleen-grote-partijen-tellen-mee/
Maar dat is prima, want Denk wilde toch niet bij jullie stomme club horen.
http://www.nu.nl/politiek/4360842/kamer-pleit-verkleinen-commissie-stiekem.html